Szemöldök tetoválás

Arcunk legmeghatározóbb területe a szemöldökünk. Ez adja meg arcunk karakterét és emeli ki arcunk szépségét.

Lehetőség van igazán természetes, realisztikus hatású szálazott szemöldök készítésére, vagy sminkeltebb hatású púderes technikák kivitelezésére. A technika kiválasztásakor mindig figyelembe veszem a meglévő saját szemöldököt, a napi sminkelési szokásokat illetve a Vendég igényeit arra vonatkozólag, hogy mennyire szeretne hangsúlyos szemöldököt. A színek kiválasztása a bőrszín, hajszín és meglévő szemöldök szőrök színéhez igazodva történik. Minden esetben a forma megtervezésével kezdünk!

Mikor ajánlott a szemöldök tetoválás?

  • ha a gyakori szedéstől kihullott vagy megritkult a szemöldököd
  • ha eleve ritkásan nő
  • ha világos és rendszeresen rajzolni vagy festeni kell
  • ha aszimmetrikus
  • ha nem megfelelő a formája
  • ha a természetesség fontos számodra

Egy helyesen megválasztott szemöldök forma és szín ápoltságot és szépséget ad az arcodnak, harmonikussá teszi azt és magabiztosabbá tesz Téged!

Mitől félnek a nők, ha szemöldök tetoválásról van szó?

  1. Le kell előtte borotváni a szemöldököt - Nálam biztosan nem kell, mert minél több saját szemöldök szőr van, annál természetesebb a tetoválás.
  2. Túl sötét leszNem lesz sötét, mert gazdag a festék kínálat, ezért a bőr- és hajszínhez, illetve az egyéniséghez legmegfelelőbbet tudjuk kiválasztani.
  3. "Háztető", "kalapács" formájú lesz Biztosan nem, mert ezeket a formákat határozottan ellenezzük! A tetoválást megelőzi a forma megrajzolása.
  4. Fájni fogNem fáj, a felső hámrétegbe pigmentálunk, ahol nincsenek idegek, de mindettől függetlenül érzéstelenítő krémet is használunk!

Fluffy szálazott szemöldök

A Fluffy sminktetoválás az egyik legújabb szemöldök szálazási technika a természetesség kedvelőinek. A régi merev, egyenes szálak helyett extra természetes hatású, hosszabb-rövidebb szálakból felépülő “kócos” szemöldököt hozunk létre.

Hybrid Soft Powder szemöldök

A Soft Powder egy fajtája a Hybrid Soft Powder, ahol a szemöldök elejére nagyon vékony mikroszálakat pigmentálunk, ezáltal még természetesebb az összhatás, mintha lágysatírral készülne, mint a Soft Powder technikánál.

Soft Powder szemöldök

A 2016-OS ÉV ÚJDONSÁGA A SOFT POWDER PÚDERES HATÁSÚ SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS

A Soft Powder technika a klasszikus szemöldök satírozás újragondolása egy púderesebb változatban, amely sokkal lágyabb, természetesebb, finomabb hatású szemöldököt eredményez.