Hybrid Soft Powder szemöldök

A Soft Powder egy fajtája a Hybrid Soft Powder, ahol a szemöldök elejére nagyon vékony mikroszálakat pigmentálunk, ezáltal még természetesebb az összhatás, mintha lágysatírral készülne, mint a Soft Powder technikánál.

 

A szemöldök többi része több változatban is készíthető. Függ attól, mennyire szeretnénk a természetességet előnybe helyezni illetve nagymértékben függ a meglévő szemöldök szőrök formájától és mennyiségétől is.
Készülhet úgy is, hogy a felső része megmarad szálazva, alsó részét illetve a végét hangsúlyozzuk púderes satírral. Ez természetesebb hatást eredményez.

Ha kicsit karakteresebbet szeretnénk, mert pl. a Vendégünk naponta sminkeli, akkor színátmenettel a középső résztől végig púderezzük.
Ennél a technikánál is több színt használunk, személyes találkozón döntjük el, melyik változat a legelőnyösebb a Vendég számára.
A Hybrid Soft Powder a szálazott technikánál picit karakteresebb, de sokkal lágyabb és finomabb, mint a Soft Powder.

KINEK AJÁNLOTT A HYBRID SOFT POWDER SZEMÖLDÖK?

  • Akinek fontos a természetesség megtartása, de mégis picit karakteresebb megoldást szeretne
  • Aki napi szinten sminkeli illetve rendszeresen festeti szemöldökét
  • Akinek kevés meglévő szemöldök szőre van vagy nagyon asszimetrikus a két oldali meglévő forma
  • Akinek van régi tetoválása és még nem kopott ki teljesen
  • Aki a szálazott technikánál picit határozottabb megoldásra vágyik, de a púderes satírt soknak érzi

 

JÓ, HA TUDOD…

Fontos tudnod, hogy a szálazott és púderes szemöldök tetoválások nem a tartósságról híresek, hanem a természetességről. Ahhoz hogy a természetesség meg tudjon maradni, nagyon finoman kell a bőrbe pigmentálnunk. Természetesen a választott szín, bőrtípus, anyagcsere, szolárium, hormonrendszer mind-mind befolyásoló tényező, hogy kinek meddig tud tartósan és szépen a bőrben maradni a tetoválás. Egyénenként változó a frissítési idő, hybrid soft powder technika esetében 1-3 év között szükséges megújítani.
Szalonunkban két éven belül frissítési kedvezmény vehető igénybe saját munkáinkra. Az árjegyzékben megtaláljátok a pontos információt erről.

Sminktetoválás konzultáció 5.000 Ft
  Zsuzsi Fruzsi
Fluffy szálazott szemöldök - hyperrealisztikus hatás 160.000 Ft 110.000 Ft
Hybrid szemöldök (szálazott és Soft Powder keveréke) 160.000 Ft 110.000 Ft
Soft Powder szemöldök - porhatású szemöldök satír 160.000 Ft 110.000 Ft