Fluffy szálazott szemöldök

A Fluffy sminktetoválás az egyik legújabb szemöldök szálazási technika a természetesség kedvelőinek. A régi merev, egyenes szálak helyett extra természetes hatású, hosszabb-rövidebb szálakból felépülő “kócos” szemöldököt hozunk létre.

 

A technikánál jelentős szerepe van a szálak összekötésének és az árnyékolásnak. Az árnyékoláshoz 2-3 színt használunk, a szálak végeit elhalványítjuk és elvékonyítjuk, míg a szemöldök közepét besötétítjük. Így érjük el a 3D hatást, ami nagyon természetessé teszi a szemöldököt. Ennél a technikánál az is előnyös, ha kicsit túlhúzzuk a szálakat, ezzel is az eredetiség elérésére törekszünk.

AZ IGAZÁN TERMÉSZETES SMINKTETOVÁLÁSI TECHNIKA

A tetovált szálak saját szálirányt követnek, elágaznak és ezáltal hosszabbak-rövidebbek illetve vastagabb-vékonyabb részei vannak. Így válik igazán természetessé. Ezzel a technikával lehetőség van íves szemöldököt készíteni akkor is, ha valakinek nagyon egyenes és lapos a saját szemöldök formája. Több kivitelezési technikája létezik es attól függően alkalmazzuk, hogy a saját szemöldök szálai hogyan futnak. A Fluffy technika kiválóan alkalmas a teljesen kopasz felületeken való természetes hatású szemöldök készítésére is. Ezzel az eljárással készített szemöldök végeredménye egy igazán természetes, hiperrealisztikus hatás.

Sminktetoválás konzultáció 5.000 Ft
  Zsuzsi Fruzsi
Fluffy szálazott szemöldök - hyperrealisztikus hatás 160.000 Ft 110.000 Ft
Hybrid szemöldök (szálazott és Soft Powder keveréke) 160.000 Ft 110.000 Ft
Soft Powder szemöldök - porhatású szemöldök satír 160.000 Ft 110.000 Ft