Soft Powder szemöldök

A 2016-OS ÉV ÚJDONSÁGA A SOFT POWDER PÚDERES HATÁSÚ SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS

A Soft Powder technika a klasszikus szemöldök satírozás újragondolása egy púderesebb változatban, amely sokkal lágyabb, természetesebb, finomabb hatású szemöldököt eredményez.

 

Többféleképpen kivitelezhető annak függvényében, mennyire szeretnénk hangsúlyosabb, sminkeltebb hatást elérni vagy inkább a lágyabb, alig észrevehető eredmény a fontos. Gyógyulás után lágy, púderes, “sminkes” hatású a szemöldök.
Közkedvelt azok körében, akik még természetes, de picit tartósabb megoldásra vágynak a szemöldök tetoválásban. A szálazott szemöldöknél kicsit karakteresebb, de kevésbé határozott, mint a hagyományos satír technika.
 

KINEK AJÁNLOTT A SOFT POWDER SZEMÖLDÖK?

  • Akik még természetes, de kissé karakteresebb szemöldökre vágynak
  • Akik nap mint nap sminkelik, illetve rendszeresen festetik szemöldöküket
  • Akiknek nagyon kevés a saját szemöldök szőre
  • Akiknek a meglévő szemöldök szőre feltűnően aszimmetrikus a két oldalon
  • Akinek van régi, hagyományos satírral készült szemöldök tetoválása és még nem elég halvány
  • Akinek többször készült szálazott szemöldök tetoválása és a sok egymásra pigmentálástól egybefolynak a szálak, ezáltal satír hatásúvá vált

JÓ, HA TUDOD…

Gyakori probléma a szálazott szemöldök tetoválásnál, hogy a néhány évenkénti többszörös egymásra tetoválástól a szálak megvastagodtak, majd idővel annyira elterültek a bőrben, hogy egybefüggő satír hatásúvá váltak. Ráadásul a régebbi gépek más motoritikával dolgoztak, így sokkal vastagabb szálakat húztak, mint a jelenlegi gépek.
Megoldás lehetne, hogy újra szálazzuk és a szálak közé testszínt pigmentálunk, ha valaki a szálas technikához ragaszkodik. Viszont azt tapasztalom, hogy korrekció után néhány hónappal sajnos újra kicsit egybeolvadnak a szálak és a Vendégek rásminkelnek, mert összhatásában már kevésbé szép.
Ezért ezeknél a szemöldököknél a legelőnyösebb technika a Soft Powder. Szép, elegáns és dekoratív szemöldök készíthető belőlük. Amennyiben mindenképpen a szálas technikához ragaszkodsz, ezesetben eltávolítást javaslunk.

Fontos tudnod, hogy a szálazott és púderes szemöldök tetoválások nem a tartósságról híresek, hanem a természetességről. Ahhoz hogy a természetesség meg tudjon maradni, nagyon finoman kell a bőrbe pigmentálnunk. Természetesen a választott szín, bőrtípus, anyagcsere, szolárium, hormonrendszer mind-mind befolyásoló tényező, hogy kinek meddig tud tartósan és szépen a bőrben maradni a tetoválás. Egyénenként változó a frissítési idő, púderes satír esetében 1-3 év között szükséges megújítani.

Sminktetoválás konzultáció 5.000 Ft
  Zsuzsi Fruzsi
Fluffy szálazott szemöldök - hyperrealisztikus hatás 160.000 Ft 110.000 Ft
Hybrid szemöldök (szálazott és Soft Powder keveréke) 160.000 Ft 110.000 Ft
Soft Powder szemöldök - porhatású szemöldök satír 160.000 Ft 110.000 Ft