Venus Legacy 4D alakformálás

4D ALAKFORMÁLÁS, CELLULIT KEZELÉS, ARCFESZESíTÉS

Az alakformálás területén a körfogat-csökkentésen és a bőrfeszesítésen túl a leggyakrabban jelentkező problémát a cellulit és a striák megjelenése jelenti, arckezelésben pedig a megereszkedett bőr!

 

Azoknak a Vendégeknek, akik komplex, hatékony, biztonságos megoldást keresnek ezen problémákra, egy forradalmian új, nagyon hatékony, műtétmentes kezelési módszert tudunk kínálni, amely  orvos-esztétikai klinikákon van jelen és mi vagyunk az elsők Magyarországon, ahol kozmetikában alkalmazzuk! Ez a technológia a Venus család legújabb fejlesztése, a Venus Legacy.

A Venus Legacy™a világon az első és egyetlen FDA*által jóváhagyott, orvostechnikai tanúsítvánnyal rendelkező nem-invazív eszköz, amely 4D® technológiával működik.

A multipoláris rádiófrekvenciát, a pulzáló mágneses mezőt és a VariPulse™ (szabályozható, pulzáló vákuum) technológiákat együtt alkalmazza, mindezt precízebbé téve a beépített hővisszacsatolású RealTime technológiával. Ezáltal a Venus Legacy™ biztonságos, fájdalommentes és a legkiválóbb eredményt nyújtó kezelés. A Venus Legacy valóban forradalmasította az arc-és testformálást.

A TV2 ÉLETMÓDI magazinműsor forgatott a csodálatos Venus Legacy kezelésünkről.

A VENUS LEGACY™ A LEGMODERNEBB MEGOLDÁS A MAKACS ZSÍRPÁRNÁK, A NARANCSBŐR ÉS TOKA ELTÜNTETÉSÉRE, VALAMINT BŐRFESZESÍTÉSRE ARCON ÉS TESTEN.

Mi a Venus Legacy™ és hogyan működik?

A világon egyedülálló működési elve:

1. a multipoláris rádiófrekvencia

2. a pulzáló elektromágneses mező és

3. a szabályozható, pulzáló vákuum

egymást erősítő hatását ötvözi, melynek révén egy egyedülállóan hatékony, biztonságos és fájdalommentes arc-és alakformáló kezelésre ad lehetőséget. A kezelés során a kontrollált hőbevitel hatására a mélyben élénkülnek az anyagcsere-folyamatok, a sejtek biokémiai aktivitása, a vér- és nyirokkeringés, valamint felszabadulnak a lerakódott méreganyagok és az új erek képződése révén javul az oxigenizáció.

A bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok szerkezeti átalakuláson mennek keresztül és fokozódik a termelődésük, a zsírsejtek mérete, ezáltal a kezelt terület körfogata jelentősen csökken, a bőr megújul, feszesebbé, fiatalosabbá, rózsásan üdévé válik és jelentősen mérséklődnek a narancsbőrös tünetek.

MIRE HASZNÁLHATÓ ARCON ÉS TESTEN?

Arcon:

 • feszesítés
 • orca lifting
 • toka kezelés
 • szem körüli ráncok csökkentése
 • szem alatti sötét karikák, petyhüdtség, ödéma kezelés
 • szemöldök megemelése (Eyebrow lift)
 • mélyebb ráncokat eltávolítása
 • finom ráncok enyhítése

Testen:

 • cellulit kezelés, narancsbőr kezelés
 • zsírbontás, alakformálás
 • petyhüdt bőr, pl. fogyással, szüléssel,
  öregedéssel járó megereszkedett bőr feszesítése
 • kar, térd és kézfej feszesítés
 • fiatalosabb bőr
 • comb és popsi emelés

MILYEN EREDMÉNYRE LEHET SZÁMÍTANI?

A Venus Legacy egy non-invazív (tű és szike nélküli) és fájdalommentes kezelés, zsírbontó, cellulit csökkentő és bőrfeszesítő hatása révén, kúraszerű alkalmazásával nagyobb és kisebb területeken is fantasztikus, akár azonnal látványos és tartós eredmények érhetők el.

A személyre szabott konzultáció során egyedi kezelési tervet állítunk össze, de általában min.8 kezelés javasolt arcon és testen is heti 1 vagy kéthetente egy alkalommal (ez persze bőrállapot és probléma mérték függő), ezt követően 4-8 hetente 1-1 fenntartó kezelés ajánlott.

FONTOS MEGJEGYEZNI! A kezelések eredményei fokozatosan alakulnak ki és a kúra után (hónapok múlva) is csak egyre jobb lesz az eredmény!

A terápia ideje a kezelt terület nagyságától függően 30-50 perc.

KLINIKAI ORVOS SZAKVÉLEMÉNYEK

DR. STEVEN ZIMMET

Zimmet Dermatology

„A cél az, hogy pácienseimnek segítsek egészégük és jó közérzetük megőrzésében, hiszen amikor örülnek eredményeiknek, az számomra is öröm. A Venus Legacy™ készülék megkönnyíti az orvosok számára, hogy elérjék céljaikat; e készülék lehetővé teszi, hogy az orvos, és ne a termék szabályozza vagy szabja testre minden egyes páciens igényeinek megfelelően a kezelést. És ami a legjobb,hogy a Venus Legacy™ termék eredményei azonnaliak, tartósak, fájdalommentesek és nem igényelnek gyógyulási időt.”

DR. GRANT STEVENS

Marina Plastic Surgery

„Sokféle cellulitisz típus van, amelyek speciális kezeléseket igényelnek, amire a Marina Plastic Surgery plasztikai sebészeten a Venus Legacy™ készüléket használjuk a combokon, a lábakon és az alsó végtagokon. Csodálatos eredményeket hoz a II. típusú cellulitisz kezelése esetében. A páciens lábain ténylegesen simább lesz a bőr. Imádjuk.”

DR. JASON EMER

Jason Emer, MD

„Egy másik nagy előny pácienseink és praxisunk számára az, hogy a Venus Legacy™ szinergikusan működik együtt az általunk alkalmazott többi kezelésssel. Például, a Venus Legacy™ készüléket használom minden egyes zsírleszívási eljárás után, mivel így jobb eredményeket kapunk. Leviszi a duzzanatokat, és feszesíti bőrt. Az összes lézeres kezelésen áteső páciensünknek javasolni szoktuk ezt az eljárást, mivel a bőr feszesítése az ő esetükben is célszerű. A Venus Legacy™ készüléket mi csak „erőműnek” hívjuk.”

DR. MICHAEL PERSKY

Persky Sunder Plastic Surgery

„Azt követően, hogy éveken át különböző technológiákat nézegettünk, szerencsések voltunk, hogy végül a Venus Legacy™ készüléket választottuk. Ami meglepett minket, az pácienseink reakciója volt: ’Meg kell szereznetek ezt a technológiát! Imádom, ahogy az alakomat formálja, és feszesíti a bőrömet.”

GYAKORI KÉRDÉSEK A VENUS LEGACY KEZELÉSSEL KAPCSOLATBAN

A beavatkozás nem igényel a Vendég részéről semmilyen előkészítést, a bőséges folyadékfogyasztás ami javasolt előtte és utána is.

A kezelés nem jár felépülési idővel és minimális a diszkomfort érzet, egy terület kezelése testen mindössze 30 percet, arcon 60 percet vesz igénybe, ami után röviddel már élvezheti annak azonnali és tartós hatását.

Ön kényelmesen fekszik a kezelőágyon amíg a kolléganő eloszlatja a kezelőgélt a bőrén. A kontaktgél segíti az applikátor megfelelő működését. A kezelő kiválasztja a megfelelő applikátort, majd megkezdi a terület kezelését. Ez olyan érzés, mint egy kellemes meleg masszázs. Javasoljuk Vendégeinknek, hogy ilyenkor csukják be a szemüket, relaxáljanak, élvezzék a csendet és azt, hogy most kizárólag velük foglalkoznak.

Nagyon is valósak. Csak saját Vendégeink fotóit használjuk az előtte-utána képeken.

A kezelést követően enyhe bőrpír, erythema esetleg minimális ödema jelentkezhet, mely néhány óránál nem tart tovább. Amennyiben a kezelést vákuum technológiával is kiegészítjük enyhe bevérzések jelentkezhetnek, melyen néhány óra, esetleg 1-2 nap alatt felszívódnak, de a mindennapok tevékenységét nem befolyásolják.

A Vendégek többsége már a harmadik kezelés után látja az eredményt, azonban javasoljuk a teljes kezeléssorozat elvégzését: arcon és testen is min.8 alkalom ajánlott.

A kezelés során általában fájdalomérzet nem jelentkezik, a Vendég egy kellemes meleg masszázs élményét kapja. A kezelés alatt esetleg enyhe égő, szúró érzés alkalmanként előfordulhat.

Az optimális eredményhez az arcon és testen is min. 8 kezelés javasolt. Nem ritka, hogy a Vendégek látva a bőrük javulását, a kezeléssorozat végeztével még néhány héten keresztül folytatják a terápiát.

Kifejezett teendő nincs. Kérésünk csupán arra szokott irányulni, hogy a kezelést követően a hatékonyság fokozása érdekében a bő folyadékfogyasztás mellett csökkentsük a bevitt cukor-és zsírmennyiséget.

18 év alatti kor
Terhesség
Vese működés-zavar
Súlyos májbetegség
Jelenlegi vagy múltbeli rákbetegségek és daganatmegelőző állapot
Akut gyulladásos folyamat a kezelendő felületen
Degeneratív neurológiai betegség
Beültetett szívritmus szabályozó
Fém implantátum a kezelt területen, kivéve dentális implant
Szabályozatlan pajzsmirigy rendellenesség
Visszerek
Menstruáció (ez nem kizáró ok, csak gyorsíthatja a folyamatot)

Hyaluronsav befecskendezése után egy hónappal tudunk kezelni
Szoptatás alatt már végezhető
Epilepszia
Lézeres orvosi arcmegújítás és mély vegyi bőrhámlasztás után egy hónappal kezelhető
Friss hegek,sebek
 

FONTOS INFORMÁCIÓK

Minden esetben személyes konzultáció előzi meg a kezelést, amikor részletesen mindent átbeszélnek kezelőink a Vendégekkel!
A konzultáció díjköteles, ára a bérlet árából jóváírásra kerül!
Természetesen ha ott kiderül, hogy egészségügyi okból kifolyólag nem végezhető a kezelés, a foglaló összegét visszatérítjük!
Minden Vendégnek személyre szabottan állítjuk össze a kezelés-sorozatot!

Konzultáció 10.000 Ft (az összeg a bérlet árából levonásra kerül)
Venus test próbakezelés 35.000 Ft
Comb (első vagy hátsó) 35.000 Ft/alkalom
Csípő 15.000 Ft/alkalom
Fenék 35.000 Ft/alkalom
Vádli 15.000 Ft/alkalom
Felkar (belső és tricepsz része) 35.000 Ft/alkalom
Térd 15.000 Ft/alkalom
Kézfej 15.000 Ft/alkalom
Has 35.000 Ft/alkalom
Oldalak és derék 35.000 Ft/alkalom
Melltartó vonal 15.000 Ft/alkalom
Teljes hát 35.000 Ft/alkalom
Teljes comb 60.000 Ft/alkalom
Popsi+hátsó comb 60.000 Ft/alkalom
Has+oldalak/derék 60.000 Ft/alkalom
BÉRLETEK
Testen
8 vagy 10 alkalmas bérlet egy terület esetén 15% kedvezmény
8 vagy 10 alkalmas bérlet két terület esetén 20% kedvezmény
8-10 alkalmas bérletnél kettőnél több terület esetén valamint 10 alkalom felett további kedvezményes árat számolunk egyénileg összeállított csomag ajánlatunkban. Két vagy több terület együttes kezelésekor a kedvezményen felül ajándékba adunk egy Secret Smoothing cellulitkezelő és alakformáló koncentrátumot 25.000 Ft értékben!
Testkezelés esetén a megadott árak A/4-es területre vonatkoznak