Venus Bliss™

Non-invazív lézeres lipolízis rendszer

MAGYARORSZÁGON ELSŐKÉNT NÁLUNK!

VENUS BLISS™ KEZELÉS

Non-invazív lézeres lipolízis rendszer

Bolvári venus-logo-560
Bolvári alakformálás, bőrfeszesítés Venus Legacy 1
A Venus Bliss™ egy orvos-esztétikai gép, amely a leggyorsabb és legegyszerűbb megoldást kínálja a makacs zsírlerakódások esetén: a nem invazív zsírcsökkentést természetes lipolízis révén. Segít csökkenteni a kezelt területek (has, derék, combok, kar, popsi) kerületét és feszesebb bőrt kölcsönöz.

A gép egyedülálló technológiát alkalmaz, amely segít javítani a bőr általános megjelenését és textúráját, hogy egy non-invazív eljárással álmai testét adja!

?Egészséges, aktív életmódot folytat, de még mindig makacs zsírpárnákkal küzd?

?Vannak olyan területek, amelyek nem mozdulnak meg függetlenül attól, hogy milyen diétát vagy testmozgást alkalmaz?

Akár hiszi, akár nem, a fogyasztók 86%-át zavarja a túlsúly a testén!

Szerencsére van mód arra, hogy közelebb kerüljön ahhoz az alakhoz, amelyre törekszik anélkül,hogy műtétet kellene igénybe vennie. A Venus Concept klinikailag igazolt, nem sebészeti zsírbontó kezelése a Venus Bliss™, amely a problémás területekre helyezett applikátorokat használ, hogy energiát szállítson a bőr felszíne alá, ahol az lebontja és elpusztítja a zsírsejteket – ezt a folyamatot lipolízisnek nevezik.

A cseppfolyósított zsírsejteket az immunrendszer természetes módon üríti ki a szervezetből. Ez hatékonyan csökkenti a zsírt sebészeti beavatkozások nélkül.
Az eredmény egy simább, karcsúbb, kontúrosabb megjelenésű test.

Nem invazív lipolízis kezelések klinikailag igazolt hatékonysággal és a Vendégek kényelmével.
Bolvári alakformálás Venus Legacy előtte-utána 1

Hatékony megoldás a zsírcsökkentésre és a test kontúrozására két igényes technológiával egy készülékben!

 A Venus Bliss™ lézeres lipolízis gép két igényes, hatékony technológiát tartalmaz!

1. Az 1064 nm-es dióda lézeres applikátorok lipolízist indukálnak, ami a zsír csökkenéséhez vezet a kezelt területeken anélkül, hogy a felületet károsítaná: has, derék, comb, kar, popsi részeken.

2. A zsírcsökkentés mellett bőrfeszesítést is lehetővé tesz, hisz a Venus Bliss a Venus Concept szabadalmaztatott technológiáját is használja: egy (MP) 2 applikátort, amely kombinálja a multipoláris rádiófrekvenciát és pulzáló elektromágneses mezőket a fejlett VariPulse™ technológiával, fokozva a nyirokkeringést, hogy csökkentse a cellulitot a has, combok és a fenék környékén a simább, feszesebb, kontúrosabb megjelenés érdekében.

A VENUS BLISS KEZELÉSEK ELŐNYEI
Venus Legacy alakformálás Bolvári Kozmetika Budapest 11
A Venus Bliss™ biztonságos, hatékony és fájdalommentes alternatívát kínál a zsírleszívás és más zsírcsökkentő kezelések helyett. A kezelés nem invazív és gyakorlatilag fájdalommentes. Ez lehetővé teszi a Vendégek számára, hogy fájdalom és lábadozás nélkül megkapják azt a testformát, amelyre mindig is vágytak.

✔️KARCSÚBB, KONTÚROZOTT KEZELT TERÜLETEK

✔️FESZESEBB, SIMÁBB BŐR

✔️CSÖKKENTETT BŐR LAZASÁG

✔️ NINCS FÁJDALOM ÉS LÁBADOZÁSI IDŐ

A Venus Bliss™ tehát egy átfogó megoldás a zsírbontásban.

 VENUS BLISS MŰKÖDÉSE ÉS TECHNOLÓGIÁJA

DIÓDA LÉZER TECHNOLÓGIA ZSÍRBONTÁSHOZ

• 4 db dióda lézeres applikátort alkalmaz, amelyek külön-külön aktiválhatók és különféle konfigurációkban övre helyezhetők.
• Mindegyik dióda lézeres applikátor kezelési területe 36 cm 2, szemben a versenyző 24 cm 2 -es méretével.
• Az 1064 nm-es lézer biztonságosan és hatékonyan behatol a hypodermisbe, a bőrfelület károsítása nélkül hat a zsírszövetre, miközben a bőrrel érintkező hűtőmechanizmus kényelmessé teszi a kezelést.
• Egyenletes energiaeloszlás a zafírkristályon a célszövet egyenletes melegítéséhez, megakadályozza a forró pontok kialakulását kis területeken.
• Négy szövetkontaktus érzékelő minden egyes lézeres applikátorban, hogy biztosítsák a megfelelő és állandó érintkezést a bőrrel, amit piros és zöld LED-ek jeleznek minden egyes applikátoron.
• Minden applikátorban két belső hőmérséklet-érzékelő gondoskodik a megfelelő hűtésről és a biztonságos hőmérséklet-tartomány fenntartásáról.
• Egyedülálló övkialakítás, amely lehetővé teszi a kéz nélküli működést és az applikátorok bőrrel való folyamatos érintkezését.

(MP) 2 APPLIKÁTOR

• Multipoláris rádiófrekvenciát és pulzáló elektromágneses mezőket (PEMF) biztosít a VariPulse™ technológiával kombinálva.
• Feszesíti a bőrt és csökkenti a körméretet, formálja a testet kiegészítve a Venus Bliss zsírbontó kezelést.
• Csökkenti a narancsbőrt a simább, feszesebb megjelenésű fenék és comb érdekében.
• Jelentős, akár 4,5 cm-es mélységig dolgozik a bőrben a kiváló eredmények elérése érdekében.

 

Venus Legacy alakformálás Bolvári Kozmetika Budapest 12

VARIPULSE™ TECHNOLÓGIA

• Az (MP) 2 applikátorba integrált, állítható impulzusszívás megkönnyíti a szövetre gyakorolt mély hatást.
• Az elektródák és a szövet közötti érintkezési felület javításával fokozza a rádiófrekvenciás energia behatolását és hatásait.
• Fokozza a véráramlást és a nyirokelvezetést.
• Lehetővé teszi a kezelő számára, hogy gyorsan elérje és fenntartsa a terápiásán hatékony hőmérsékletet, miközben fenntartja a páciens kényelmét.

INTEGRÁLT IOT TECHNOLÓGIA

• A legújabb adatgyűjtési technológia a legkiválóbb eredmény eléréséhez, hisz tárolja a Vendég adatokat.
• Segíti a kezelőt a kezelés hatékonyságának javításában!

Venus Legacy alakformálás Bolvári Kozmetika Budapest 12

Gyakran ismételt kérdések a Venus Bliss™ kezeléssel kapcsolatban!

Minden, amit a Venus Bliss™ kezelésről tudni kell!

A kezelés előtt

 

1. Jó alany vagyok erre a kezelésre, működni fog nálam?

A Venus Bliss™ kezelések biztonságosak bármilyen bőrtónusú, 30 vagy annál alacsonyabb testtömeg-indexű Vendégek számára. Biztonsági okokból azonban előfordulhat, hogy nem kaphat dióda lézeres zsírcsökkentő kezelést a Vendég, erről az ellenjavallatoknál írunk bővebben.

2. Sötétebb a bőröm – elvégeztethetem ezt a kezelést?

Igen. A Venus Bliss™ biztonságos minden bőrtónusra, még a sötétebbekre is.

3. Mennyi ideig tart a kezelés?

Egy Venus Bliss™ kezelés általában 25 percet vesz igénybe.

4. Hány kezelésre lesz szükségem a végleges eredmény eléréséhez?

Minden Vendég egyedi: a zsírszövet vastagságától függ hány alkalomra lesz szükség. A Venus Bliss™ kezelés azonban egyetlen kezeléssel is hatásos lehet.  Az optimális eredmények három-hat hónappal a kezelési terv befejezése után láthatók, amennyiben több kezelés szükséges.

5. Ha több kezelést kapok milyen gyakran kell jönni?

A Venus Bliss™ kezeléseket öt hét különbséggel kell elvégezni. Közben javasolt heti egyszer, 4 alkalommal az MP2 applikátorral történő feszesítés, hogy a bőr rugalmas és feszes legyen zsírbontást követően.

6. Van-e teendőm kezelés előtt?

Közvetlenül a kezelés előtt ne kenjen fel semmilyen testápolót vagy krémet a kezelt területre. Vegye figyelembe azt is, hogy a kezelés nem végezhető el tetoválás felett. Mielőtt elkezdené a kezelő,  „előtte” fényképet készít, ellenőrzi testsúlyát, megvizsgálja majd fehér ceruzával kijelöli a kezelendő területet.

7. Szülés után mikor lehet legkorábban végezni?

A Venus Bliss™ szülést követően 3-4 hét elteltével alkalmazható, császármetszés esetén pedig 3-4 hónap múlva végezhető. Azonban a mágneses pulzáló mező (MP2 applikátor vákum nélkül) gyönyörűen gyógyítja a sebet, így azt ajánljuk már 3-4 héttel a császármetszéses szülés után.

8. Van-e ellenjavallat, amikor nem ajánlott a kezelés?

Biztonsági okokból előfordulhat, hogy nem kaphat dióda lézeres zsírcsökkentő kezelést a Vendég, ha a következő állapotok aktívan fennállnak:

 

 • Nyílt elváltozások illetve aktív sebek vagy a sebgyógyulás zavarának bármely jele.
 • Bármilyen kezeletlen hasi sérv.
 • Terhesség és/vagy szoptatás.
 • Immunhiányos rendellenességek.
 • Bármilyen idegrendszeri rendellenesség, károsodott bőrérzékelés.
 • Bármilyen fényérzékeny gyógyszerek szedése.
 • Napozás és szolárium egy héttel a kezelés előtt/után.
 • Közepes vagy súlyos zsigeri zsír, cellulitisz vagy laza bőr a kezelési területen.
 • Nagyobb méretű tetoválás a kezelt felületen. (fotót szükséges küldeni)
 • Nőgyógyászati fémspirál.
 • Fenék implantátum.
 • Beültetett szívritmus szabályozó
 • HIV – fertőzés
 • Epilepszia
 • Jelenlegi vagy múltbéli rákbetegségek és daganatmegelőző állapot.
 • Jelenleg vérlemezke-ellenes szerek, gyulladáscsökkentők, trombolitikumok, véralvadásgátlók vagy aszpirin használata (több mint 81 mg naponta).

A kezelés alatt

 

1. Mennyi ideig tart egy kezelés?

Minden Venus Bliss™ kezelés 25 percig tart.

2. Milyen érzés a kezelés?

A Venus Bliss™ lézeres zsírcsökkentő kezelés néhány másodpercig tartó hűtési fázissal kezdődik, ahol enyhe hideget fog érezni az applikátoroktól a bőrén. Ezután fokozatosan érezni fogja, hogy a bőr felmelegszik. Amint a hőmérséklet emelkedik, az applikátorok ismét hűtési módba kapcsolnak egy rövid időre, hogy fenntartsák a terápiás hőmérsékletet a zsírrétegben, és hogy a kezelés a lehető legkényelmesebb legyen. Ez a fűtési és hűtési folyamat a kezelés ideje alatt folytatódik.

3. Fájdalmas lesz?

A Venus Bliss™ kezelés nem fájdalmas. Egy kis kényelmetlenséget érezhet, ahogy az applikátorok felmelegednek – ez a mögöttes zsír megcélzásának nem invazív folyamatának részeként várható –, de ennek ellenére fájdalommentesnek kell lennie.

A kezelés után

 

1. Hogyan fogom érezni magam a kezelésem után?

A terület kissé kipirultnak és érzékenynek tűnhet, és egyes Vendégek duzzanatot, feszességet vagy “zúzódásokat” tapasztalhatnak. Mindezek normálisak a Venus Bliss™ kezelést követően. Ez akár két hétig is eltarthat amíg megszűnik, de enyhének kell lennie, így nem zavarja napi tevékenységeket. Természetesen, ha valami rendellenességet tapasztal vagy  nem érzi jól magát, mindig konzultáljon kezelőjével.

2. Szükség van-e pihenésre kezelés után?

Nincs fizikai korlátozás, ami miatt aggódnia kell. A Venus Bliss™ kezelés befejezése után azonnal folytatni lehet a szokásos napi tevékenységet.

3. Kell-e tennem valamit a kezelésem után?

Kezelője javasolhatja a kezelt terület öt-tíz perces masszírozását, naponta egy-két alkalommal. Ellenkező esetben nem kell semmit tennie a Venus Bliss™ dióda lézeres zsírcsökkentő kezelés után.

Nagyon fontos napi 2 liter víz elfogyasztása!

Fontos információk

A Venus Bliss™-et az FDA engedélyezte, a Health Canada pedig engedélyezte a 30-as vagy annál kisebb testtömeg-indexű (BMI) egyedek hasának és oldalainak non-invazív lipolízisére, diódalézeres applikátorokkal. Az (MP) 2 applikátort az FDA engedélyezte a narancsbőr megjelenésének csökkentésére, a Health Canada pedig engedélyezte a bőrfeszesítés fokozására, a kerület és a cellulit csökkentésére. A Venus Bliss™ CE-jelöléssel rendelkezik, mint egy nem invazív orvosi-esztétikai eszköz, amely átfogó megközelítést tesz lehetővé a test kontúrozásához, a zsírcsökkentés, a bőr feszesítése, a kerület csökkentése és a cellulit csökkentése érdekében.

Árlista

Venus BLISS
A kezelés konzultációhoz kötött!Az árak egy kezelési időre vonatkoznak!
Konzultáció10.000 Ft
Lézeres zsírbontás (25 perc)300.000 Ft
(MP)2 feszesítés (20 perc)35.000 Ft
Lézeres zsírbontás+ (MP)2 feszesítés (45 perc)315.000 Ft
4 alkalom (MP)2 feszesítés két lézeres zsírbontás között (4x30perc)100.000 Ft
A konzultáció ára levonásra kerül a kezelésből!További alkalmak illetve több terület együttes kezelése esetén további kedvezményeket biztosítunk.
BÉRLETEK
Egy testrész egy ülésben
2 alkalmas csomag630.000 Ft helyett 441.000 Ft
3 alkalmas csomag945.000 Ft helyett 567.000 Ft
4 alkalmas csomag1.260.000 Ft helyett 630.000 Ft
5 alkalmas csomag1.570.000 Ft helyett 708.000 Ft
Két testrész egy ülésben
1 alkalom630.000 Ft helyett 441.000 Ft
2 alkalmas csomag1.260.000 Ft helyett 630.000 Ft
3 alkalmas csomag1.890.000 Ft helyett 850.000 Ft
A konzultáció díja a bérletből levonásra kerül!Két lézeres kezelés közötti (MP)2 feszesítésre is további kedvezményeket biztosítunk az alapkedvezmény mellett!
Call Now Button