Varázslatos alkat isteni csodaként – Venus Bliss lézeres zsírbontás

Szigorú egészséges életmódra váltottál, a zsírpárnák mégis nagyon ragaszkodnak hozzád? Unod már a narancsbőrt, a szülés utáni hasi felesleget pedig legszívesebben egyszerűen csak levágnád? Nem kell drasztikus beavatkozásokon átesned, ha a Bolvári szalont zsírbontásért felkeresed!

Sokszor nem is hinnénk, de az érintettek 86%-át igenis zavarja a túlsúly a testén. Ha te is azok közé tartozol, aki harcol a zsírpárnákkal, nemet mond egy ínycsiklandó hamburgerre, fulladásig kardiózza magát, mégsem jön el a kellő eredmény, ideje valami újat kipróbálni. Ne legyen lelkiismeret-furdalásod egy-egy lustálkodós vagy bűnöző nap után! Vess véget a felesleges harcoknak, és keresd fel a Bolvári szalont (https://bolvari-beauty.hu) A lézeres zsírbontó kezelés ugyanis Magyarországon egyedülálló és garantáltan leszámol a zsírpárnákkal.

Egy hely, ahol látszik is az eredmény!

A Bolvári szalon és a lokális fogyasztás kéz a kézben járnak. A Venus Bliss™ orvos-esztétikai géppel ugyanis a leggyorsabb és legegyszerűbb megoldást kínálják a makacs zsírlerakódások ellen. A gép kontúrozza a testet és kíméletlen cellulitisszel. Minden problémás testrész, mint a has, derék, comb, kar, popsi, kerületét leredukálja és persze a bőr feszességéről sem feledkezik meg. Csak néhány lépésre van álmaid teste, a csodás megjelenés, ami rád is vár!

venus-bliss-lezeres-zsirbontas

Hogyan működik a Venus Bliss zsírbontó kezelés?

A Venus Bliss™ (https://bolvari-beauty.hu/venus-bliss/) a problémás területekre helyezett applikátorok segítségével energiát szállít a bőr felszíne alá. Néhány másodperc hűtés után a bőr felmelegítése következik. Ahogy a hő emelkedik, az applikátorok hűtési módba kapcsolnak, így sikerül a terápiás hőmérsékletet és a kezelés kényelmét a helyes mederben tartani.  A cseppfolyósított zsírsejtek végül természetes módon ürülnek ki a szervezetből. Nem kell sebészeti beavatkozás, válaszd a lézeres lipolízist! A biztonságos, hatékony alternatíva gyakorlatilag fájdalommentes megoldás a zsírleszívás és más zsírcsökkentő kezelésekkel szemben! Nincs lábadozási idő, a napi rutin azonnal folytatható. Két hét elteltével és a kezelt terület megnyugvása után pedig máris karcsúbb, simább leszel, és még a bőrlazaság miatt sem kell aggódnod!

A Venus Bliss zsírbontó kezelés főbb tudnivalói

  • Bármilyen bőrtónus, még a sötétebbek is kezelhetőek általa.
  • Has, derék, comb, kar, popsi, minden zsírsejtnek annyi!
  • 30, vagy annál alacsonyabb testtömeg-indexű vendégek számára is alkalmas.
  • Ha nincs sok időd, 25 perced biztosan akad. (A zsírszövet vastagságától függ a teljes kezelési időszak kitolódása). A szalont 5 hetente kell meglátogatnod egy laza félórára. Ennyi belefér, igaz?
  • Természetes szülés után 3-4 héttel, császármetszés esetén pedig 3-4 hónap múlva végezhető a zsírbontás.
  • Egészítsd ki a műveletet az MP2 feszesítő applikátorral, heti egyszeri kezeléssel! A mágneses pulzáló mező (MP2 applikátor vákuum nélkül) gyönyörűen gyógyítja a császármetszés hegeit is, akár már 3-4 hét elteltével.

Venus Bliss zsírbontás vitathatatlan előnyei

A forradalmi eljárás, mely csak a Bolvári szalon kínálatában érhető el, a már említett lézeres lipolízissel dolgozik. Ez a zsír csökkenéséhez vezet anélkül, hogy a kezelt felület károsodna. A Venus Concept szabadalmaztatott módszere szerint a multipoláris rádiófrekvencia és a pulzáló elektromágneses mezők a fejlett VariPulse™ technológiával kombinálva fokozzák a nyirokkeringést – ez pedig a cellulitiszt is redukálja. Az 1064 nm-es lézer biztonságosan hatol a hypodermisbe. A zafírkristály energiaeloszlásának hála a kezelt bőrszövet egyenletes melegítést kap. A hűtőmechanizmus pedig a kezelés kellemes kényelmét szolgálja. A kezelés után igyál napi 2 liter vizet és masszírozd napi 1-2 alkalommal 5-10 percen át a kezelt területet! Ennyi törődést igényel és érdemel pluszban a maradéktalan regenerálódás érdekében.

Próbáld ki lézeres zsírbontó kezelésünket, hiszen a Bolvári szalon minden szolgáltatásával kapcsolatban megkeresi a lehető legjobb megoldást. Nincs ez másként a makacs zsírpárnák esetében sem. Legyen problémád bármelyik testrészeddel, a Bolvári Beauty a legjobb barátod lesz egy-egy esztétikai holtpont orvoslásában!

Nézd meg eddigi eredményeinket: https://bolvari-beauty.hu/project/venus-bliss/

Foglalj közvetlenül időpontot itt: https://bolvari-beauty.salonic.hu

Call Now Button