Venus Bliss végleges zsírbontás

MAGYARORSZÁGON ELSŐKÉNT NÁLUNK!

NON-INVAZÍV VÉGLEGES ZSíRBONTÁS A ZSíRLESZíVÁS HELYETT!

Egészséges, aktív életmódot folytat, de még mindig makacs zsírpárnákkal küzd?

Vannak olyan területek, amelyek nem mozdulnak meg függetlenül attól, hogy milyen diétát vagy testmozgást alkalmaz?

Csalódott a legtöbb testkezelésben?

Nem szeretne behatolási pontokkal, fájdalommal és felépülési idővel járó orvosi beavatkozást?

A Venus Bliss™ egy kanadai orvos-esztétikai gép, amely a leggyorsabb és legegyszerűbb megoldást kínálja a makacs zsírlerakódások esetén: a nem invazív zsírcsökkentést természetes lipolízis révén. Segít csökkenteni a kezelt területek (has, derék, combok, popsi) kerületét és feszesebb bőrt kölcsönöz. Egy alkalommal akár 27%-os zsírsejtszám csökkenés sem kizárt!

A gép egyedülálló technológiát alkalmaz, amely segít javítani a bőr általános megjelenését és textúráját, hogy egy non-invazív eljárással álmai testét adja!

Akár hiszi, akár nem, a fogyasztók 86%-át zavarja a túlsúly a testén!

Szerencsére van mód arra, hogy közelebb kerüljön ahhoz az alakhoz, amelyre törekszik anélkül, hogy műtétet kellene igénybe vennie. A Venus Concept klinikailag igazolt, nem sebészeti zsírbontó kezelése a Venus Bliss™, amely a problémás területekre helyezett applikátorokat használ, hogy energiát szállítson a bőr felszíne alá, ahol az lebontja és elpusztítja a zsírsejteket – ezt a folyamatot lipolízisnek nevezik.

A cseppfolyósított zsírsejteket az immunrendszer természetes módon üríti ki a szervezetből. Ez hatékonyan csökkenti a zsírt sebészeti beavatkozások nélkül.
Az eredmény egy karcsúbb, kontúrosabb, simább és egyenletesebb megjelenésű test.

Dr. Diogo Forjaz- Venus Concept specialista

NEM INVAZÍV LIPOLÍZIS KEZELÉSEK KLINIKAILAG IGAZOLT HATÉKONYSÁGGAL ÉS A VENDÉGEK KÉNYELMÉVEL.

Hatékony megoldás a zsírcsökkentésre és a test kontúrozására két igényes technológiával egy készülékben!

A Venus Bliss™ lézeres zsírbontó gép két egyedülálló technológiát tartalmaz:

 1. Az 1064 nm-es dióda lézeres applikátorok lipolízist indukálnak, ami a zsír csökkenéséhez vezet a kezelt területeken anélkül, hogy a felületet károsítaná: has, derék, comb, popsi részeken. A sejthártya fala feloldódik és a lebontott zsírsejt a nyirokkeringés által távozik.
 2. A zsírcsökkentés mellett bőrfeszesítést is lehetővé tesz, hisz a Venus Bliss a Venus Concept szabadalmaztatott technológiáját is használja: egy (MP) 2 applikátort, amely kombinálja a multipoláris rádiófrekvenciát és pulzáló elektromágneses mezőket a fejlett VariPulse™ technológiával, fokozva a nyirokkeringést, hogy csökkentse a cellulitot is a has, combok és a fenék környékén a simább, feszesebb, kontúrosabb megjelenés érdekében.

A VENUS BLISS KEZELÉSEK ELŐNYEI

Venus Bliss™ biztonságos, hatékony és fájdalommentes alternatívát kínál a zsírleszívás és más zsírcsökkentő kezelések helyett. A kezelés nem invazív és teljesen fájdalommentes. Ez lehetővé teszi a Vendégek számára, hogy fájdalom és lábadozás nélkül megkapják azt a testformát, amelyre mindig is vágytak.

 • KARCSÚBB, KONTÚROZOTT KEZELT TERÜLETEK
 • CENTIKBEN MÉRHETŐ EREDMÉNYEK
 • FESZESEBB, SIMÁBB BŐR
 • CSÖKKENTETT BŐR LAZASÁG
 • NINCS FÁJDALOM ÉS LÁBADOZÁSI IDŐ
 • EGYENLETES BŐRFELÜLET A LEBONTOTT ZSíRPÁRNÁK TERÜLETÉN

A Venus Bliss™ tehát egy átfogó megoldás a zsírbontásban.

 

VENUS BLISS MŰKÖDÉSE ÉS TECHNOLÓGIÁJA

DIÓDA LÉZER TECHNOLÓGIA ZSÍRBONTÁSHOZ

 • 4 db dióda lézeres applikátort alkalmaz, amelyek külön-külön aktiválhatók és különféle konfigurációkban övre helyezhetők.
 • Mindegyik dióda lézeres applikátor kezelési területe 36 cm 2, szemben a versenyző 24 cm 2 -es méretével.
 • Az 1064 nm-es lézer biztonságosan és hatékonyan behatol a hypodermisbe, a bőrfelület károsítása nélkül hat a zsírszövetre, miközben a bőrrel érintkező hűtőmechanizmus kényelmessé teszi a kezelést.
 • Egyenletes energiaeloszlás a zafírkristályon a célszövet egyenletes melegítéséhez, megakadályozza a forró pontok kialakulását kis területeken.
 • Négy szövetkontaktus érzékelő minden egyes lézeres applikátorban, hogy biztosítsák a megfelelő és állandó érintkezést a bőrrel, amit piros és zöld LED-ek jeleznek minden egyes applikátoron.
 • Minden applikátorban két belső hőmérséklet-érzékelő gondoskodik a megfelelő hűtésről és a biztonságos hőmérséklet-tartomány fenntartásáról.
 • Egyedülálló övkialakítás, amely lehetővé teszi a kéz nélküli működést és az applikátorok bőrrel való folyamatos érintkezését.

(MP) 2 APPLIKÁTOR

 • Multipoláris rádiófrekvenciát és pulzáló elektromágneses mezőket (PEMF) biztosít a VariPulse™ technológiával kombinálva.
 • Beindítja a nyirokkeringést, amely szükséges a lebontott zsírsejtek kiürüléséhez.
 • Feszesíti a bőrt és csökkenti a körméretet, formálja a testet kiegészítve a Venus Bliss zsírbontó kezelést.
 • Csökkenti a narancsbőrt a simább, feszesebb megjelenésű popsi és comb érdekében.
 • Jelentős, akár 4,5 cm-es mélységig dolgozik a bőrben a kiváló eredmények elérése érdekében.

VARIPULSE™ TECHNOLÓGIA

 • Az (MP) 2 applikátorba integrált, állítható impulzusszívás megkönnyíti a szövetre gyakorolt mély hatást.
 • Az elektródák és a szövet közötti érintkezési felület javításával fokozza a rádiófrekvenciás energia behatolását és hatásait.
 • Fokozza a véráramlást és a nyirokelvezetést.
 • Lehetővé teszi a kezelő számára, hogy gyorsan elérje és fenntartsa a terápiásán hatékony hőmérsékletet, miközben fenntartja a páciens kényelmét.

INTEGRÁLT IOT TECHNOLÓGIA

 • A legújabb adatgyűjtési technológia a legkiválóbb eredmény eléréséhez, hisz tárolja a Vendég adatokat.
 • Segíti a kezelőt a kezelés hatékonyságának javításában!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK A VENUS BLISS™ KEZELÉSSEL KAPCSOLATBAN!

MINDEN, AMIT A VENUS BLISS™ KEZELÉSRŐL TUDNI KELL!

A KEZELÉS ELŐTT:

A Venus Bliss™ kezelések biztonságosak bármilyen bőrtónusú, 30 vagy annál alacsonyabb testtömeg-indexű Vendégek számára. Biztonsági okokból azonban előfordulhat, hogy nem kaphat dióda lézeres zsírcsökkentő kezelést a Vendég, erről az ellenjavallatoknál írunk bővebben.

Igen. A Venus Bliss™ biztonságos minden bőrtónusra, még a sötétebbekre is.

Egy Venus Bliss™ kezelés 25 percet vesz igénybe, majd ezt követi egy 20 perces (MP)2 feszesítés és nyirokkeringés fokozás.

Minden Vendég egyedi: a zsírszövet vastagságától függ hány alkalomra lesz szükség. Állapotfelmérést követően elvégezzük a kezelést annyi applikátorral, amennyi a kezelendő területhez szükséges. Ezután heti egy alkalommal MP2 kezelést végzünk, majd újabb állapotfelmérést követően folytatjuk a kezelést -ha szükséges - annyi applikátorral, ami a további kívánt eredmény eléréséhez kell. A Venus Bliss™ lézeres zsírbontás azonban egyetlen kezeléssel is hatásos lehet.  Az optimális eredmények három-hat hónappal a terápia befejezése után láthatók, amennyiben több kezelés szükséges.

A Venus Bliss™ kezeléseket öt hét különbséggel kell elvégezni. Közben javasolt heti egyszer, 4 alkalommal az MP2 applikátorral történő kezelés a nyirokkeringés fokozása érdekében, hogy az elpusztított zsírsejt minél előbb ki tudjon ürülni csomósodás mentesen, valamint hogy a bőr rugalmas és feszes maradjon zsírbontást követően.

Közvetlenül a kezelés előtt ne kenjen fel semmilyen testápolót vagy krémet a kezelt területre. Vegye figyelembe, hogy a kezelés óvatosan végezhető el tetoválás felett, fehér ceruzával való lefedést követően. Ajánlott már a kezelést megelőző 2-3 hétben is a nagyobb mennyiségű víz fogyasztása, valamit a terápia alatt nagyobb dózisú C-vitamin és jó minőségű kollagén bevitele.
Mielőtt elkezdené a kezelő,  „előtte” fényképet készít, ellenőrzi testsúlyát, megvizsgálja majd fehér ceruzával kijelöli a kezelendő területet.

A Venus Bliss™ szülést követően 3-4 hét elteltével alkalmazható, császármetszés esetén pedig 3-4 hónap múlva végezhető. Azonban a mágneses pulzáló mező (MP2 applikátor vákum nélkül) gyönyörűen gyógyítja a sebet, így azt ajánljuk már 3-4 héttel a császármetszéses szülés után.

Biztonsági okokból előfordulhat, hogy nem kaphat dióda lézeres zsírcsökkentő kezelést a Vendég, ha a következő állapotok aktívan fennállnak:

 

 • Nyílt elváltozások illetve aktív sebek vagy a sebgyógyulás zavarának bármely jele.
 • Bármilyen kezeletlen hasi sérv.
 • Terhesség és/vagy szoptatás.
 • Immunhiányos rendellenességek.
 • Bármilyen idegrendszeri rendellenesség, károsodott bőrérzékelés.
 • Bármilyen fényérzékeny gyógyszerek szedése.
 • Napozás és szolárium egy héttel a kezelés előtt/után.
 • Közepes vagy súlyos zsigeri zsír, cellulitisz vagy laza bőr a kezelési területen.
 • Nagyobb méretű tetoválás a kezelt felületen. (fotót szükséges küldeni, fehér ceruzával fedve kezelhető)
 • Nőgyógyászati fémspirál.
 • Fenék implantátum.
 • Beültetett szívritmus szabályozó
 • HIV – fertőzés
 • Epilepszia
 • Jelenlegi vagy múltbéli rákbetegségek és daganatmegelőző állapot (gyógyult rákbetegség esetén 2 év múlva végezhető)
 • Jelenleg vérlemezke-ellenes szerek, gyulladáscsökkentők, trombolitikumok, véralvadásgátlók vagy aszpirin használata (több mint 81 mg naponta).

A KEZELÉS ALATT:

Minden Venus Bliss™ kezelés 25 percig tart, ezt követően pedig egy 20 perces MP2 kezelést végzünk, hogy a nyirokkeringés beinduljon.

A Venus Bliss™ lézeres zsírcsökkentő kezelés néhány másodpercig tartó hűtési fázissal kezdődik, ahol enyhe hideget fog érezni az applikátoroktól a bőrén. Ezután fokozatosan érezni fogja, hogy a bőr felmelegszik. Amint a hőmérséklet emelkedik, az applikátorok ismét hűtési módba kapcsolnak egy rövid időre, hogy fenntartsák a terápiás hőmérsékletet a zsírrétegben, és hogy a kezelés a lehető legkényelmesebb legyen. Ez a fűtési és hűtési folyamat a kezelés ideje alatt folytatódik.

A Venus Bliss™ kezelés nem fájdalmas. Egy kis kényelmetlenséget érezhet, ahogy az applikátorok felmelegednek – ez a mögöttes zsír megcélzásának nem invazív folyamatának részeként várható –, de ennek ellenére fájdalommentesnek kell lennie.

A KEZELÉS UTÁN:

A terület kissé kipirultnak és érzékenynek tűnhet, és egyes Vendégek duzzanatot, feszességet vagy “zúzódásokat” tapasztalhatnak. Mindezek normálisak a Venus Bliss™ kezelést követően. Ez akár két hétig is eltarthat amíg megszűnik, de enyhének kell lennie, így nem zavarja napi tevékenységeket. Természetesen, ha valami rendellenességet tapasztal vagy  nem érzi jól magát, mindig konzultáljon kezelőjével.

Nincs fizikai korlátozás, ami miatt aggódnia kell. A Venus Bliss™ kezelés befejezése után azonnal folytatni lehet a szokásos napi tevékenységet.

Kezelője javasolhatja a kezelt terület öt-tíz perces masszírozását naponta egy-két alkalommal, amennyiben valamilyen okból kifolyólag nem tud részt venni az(MP)2 kezeléseken a két Venus Bliss kezelés közt. Ellenkező esetben nem kell semmit tennie a Venus Bliss™ dióda lézeres zsírcsökkentő kezelés után.

Nagyon fontos napi 2 liter víz elfogyasztása!

FONTOS INFORMÁCIÓK

A Venus Bliss™-et az FDA engedélyezte, a Health Canada pedig engedélyezte a 30-as vagy annál kisebb testtömeg-indexű (BMI) egyedek hasának és oldalainak non-invazív lipolízisére, diódalézeres applikátorokkal. Az (MP) 2 applikátort az FDA engedélyezte a narancsbőr megjelenésének csökkentésére, a Health Canada pedig engedélyezte a bőrfeszesítés fokozására, a kerület és a cellulit csökkentésére. A Venus Bliss™ CE-jelöléssel rendelkezik, mint egy nem invazív orvosi-esztétikai eszköz, amely átfogó megközelítést tesz lehetővé a test kontúrozásához a zsírcsökkentés, a bőr feszesítése, a kerület- és a cellulit csökkentése érdekében.

Konzultáció

10.000Ft  (Az első kezelés árából levonásra kerül!)

 

Első alkalom

50.000Ft/applikátor 

*Has területe (testalkattól függően): 2-4 applikátor
*Derék területe: 4 applikátor
*Has+derék területe: 6-8 applikátor
*Comb területe (testalkattól függően): 2-4 applikátor

4 alkalom (MP)2 kezelés 80.000Ft 
További kezelések esetén kedvezményeket biztosítunk!