Vendégkönyv

Küldd el véleményed!

A VENUS LEGACY KEZELÉST PRÓBÁLTAM. 8 ALKALOM- SZÁMOMRA KRITIKUS TERÜLETEKEN (HAS/POPSI). GONDOLTAM, MEGLÁTJUK MI LESZ… SOKFÉLE ALAKFORMÁLÓ KEZELÉST PRÓBÁLTAM MÁR, MÁS SZALONOKBAN, KISEBB, NAGYOBB EREDMÉNNYEL. A VENUS LEGACY KEZELÉS EREDMÉNYE ENGEM IS MEGLEPETT. MÁR A HARMADIK ALKALOM UTÁN LÁTHATÓ VOLT A VÁLTOZÁS, A NYOLCADIK ALKALOM UTÁN SEM MONDHATOM VÉGLEGESNEK AZ ELÉRT EREDMÉNYT, MIVEL A KEZELÉS MÉG HETEKIG/HÓNAPOKIG HAT. NAGYON ELÉGEDETT VAGYOK AZ ELÉRT EREDMÉNNYEL. MÁS TESTTERÜLETEKEN IS KÉRNI FOGOM A KEZELÉST. KÖSZÖNÖM JENIFER KÖSZI ZSUZSI :)!!!

ÜDV, KIRÁLY KRISZTI

Király Kisztina

Régóta járok a kozmetikai szalonotokba mindig a legjobb legszinvonalasabb kezeléseket kapom tőletek. a legjobb, hogy ezen kezelések hatására mindig fiatlabbnak gondolnak az emberek
Köszönöm??

Köszönöm! Kutalik Szilvia

Kedves Zsuzsi és Piroska!
Már az első üzenetváltás döntő volt számomra, amikor Zsuzsi nagyon kedvesen válaszolt, nyitott és rugalmas volt, készségesen segített. Engem az exkluzív környezet is elbűvölt, de az első konzultáció alkalmával megkaptam a nekem szükséges biztató szavakat – a profizmus magáért beszélt.

Piroska földöntúli kedvességére nincsenek szavak, emellett a szakértelme teljes megnyugvást ad, kezelésről-kezelésre. Folyamatosan fejlődnek, így én is fejlődhetek a kezei alatt és reményt kapok, hogy jól érezzem magam a bőrömben.

Köszönöm! Tamás Anett

Szia Zsuzsi!
Köszönöm a gyönyörű tetoválásokat, minden nap úgy érzem, hogy jó döntést hoztam, amikor sok évvel ezelőtt Téged választottalak. A szemhéjammal kezdtük, aztán jött a teljes száj satír (gyönyörű a színe, gyakran megkérdezik tőlem, milyen rúzst használok), végül pedig a szálas szemöldök.
Olyan formákat rajzoltál, amik tökéletesen illenek hozzám, nagyon szépek, és nem közönséges hatásúak. Annyira rutinosan tetoválsz, hogy a szemöldök és a szemhéj egyáltalán nem fáj. Ha tetoválásról van szó, csak Téged ajánllak, mert Te sminktetováló művész vagy.
Arckezelésekre is imádok Hozzád járni, mert minden alkalommal éveket fiatalodom Nálad. Tetszik, hogy folyamatosan fejleszted magad, új gépeket szerzel be, és a legmodernebb kezeléseket alkalmazod. Mindezt igényes környezetben, 100%-ban a vendégre figyelve. Az évek során emberileg is közel kerültünk egymáshoz. Te vagy a legjobb kozmetikus.
Alig várom, hogy menjek Hozzád!

Pál Eszter

Kedves Zsuzsi!
Évekkel ezelőtt problémás, pattanásos, hegesedett bőrproblémákkal fordultam hozzád. Az ajánlott kezeléseid után mára már szinte problémamentes, fiatalos, friss az arcbőröm, egyre kevesebb nyomkodást igényel, ritkábban vagy szinte nincsenek is pattanásaim, a hegek elhalványultak, vagy eltűntek. A magas profizmusoddal, és rendkívüli kedvességeddel még kellemesebbé teszed a nálad töltött időt. A sok beszélgetés és tanácsok pedig mindig jól jönnek nekem is. Az elmúlt 4 évben sok mindent végig követtél az életemben, és nagyon örülök, hogy nem csak kozmetikusként találtam meg számomra a tökéletes szakembert, de emberileg nagyon jól megértjük egymást.
Köszönettel, Kinga!

Csefó Kinga

Szia Zsuzsi!
Helytelen, régi kozmetikai kezelések miatt kerestem segítséget.
Így több lehetőség között Te győztél meg. A hátamon heges, aknés hibák eltüntetése volt a cél és a dermarollert ajánlottad. A kezelések folyamán egyre javult a bőröm minősége, ma már csak fenntartó kezelésekre kell Hozzád járnom.
Persze időközben rájöttem/tünk, hogy más problémámmal kapcsolatban is tudok segítséget kérni. Hajbeültetésem után, a beültetett és a hátsó (donor) részt rollerrel kezelted, ezzel segítve a gyors gyógyulást és a hatékony beágyazást.
Az arcon lévő pigmenthiányom kezelése is sorra került, bízom a sikerében, a folt halványodásában.
Örülök,hogy Rád találtam évekkel ezelőtt, idő közben baráti kapcsolat alakult ki köztünk és így én is nyújthattam némi gasztronómiai élményt Neked!
Köszönöm, Attila

Bajkai Attila

Kedves Zsuzsi!
Még mindig emlékszem a napra, amikor elkértem a névjegykártyád, mert nagyon tetszettek Heni sminktetoválásai, ami annyira természetes volt és passzolt hozzá, hogy ha nem tudom, hogy tetkó, észre sem veszem. Azóta hozzád járok kezelésre, sose rutinból dolgozol, hanem odafigyelsz, hogy éppen mire van szüksége a bőrömnek. Folyamatosan fejleszted az üzleted és új technikákat tanulsz, hogy mi szebbek legyünk. Készítettél nekem egy szuper szálas szemöldököt és rászántam magam egy szemhéjtetkóra is. Mind a kettő szuper lett és nem is fájt.
És persze az sem utolsó szempont, hogy a kezelések nagyon jó hangulatban telnek. Igazi kikapcsolódás.
Bátran merlek ajánlani minden ismerősömnek, mert tudom, hogy személyedben egy nagyon kedves és nagyon profi kozmetikust ismerhetnek meg.
Olyan jó, hogy vagy!

Gál Emese

Drága Zsuzsim!
Nagyon hálás vagyok, hogy kecskeméti lévén mégis Rád találtam! Személyedben egy profi, a szakmában sokrétű, lelkiismeretes kozmetikust ismerhettem meg. Büszkén viselem az általad elkészített minőségi sminktetoválásokat és nagyon köszönöm Neked, hogy tudásoddal, szakértelmeddel hozzájárultál fejlődésemhez a sminktetoválás terén. Magas színvonalú, exkluzív kezelések, igényes környezetben egy tündérien kedves kolléganőtől!
Ajánlom Mindenkinek szeretettel!

Kristóf Laura

Kedves Zsuzsi!
Rengeteg csalódás és rossz kezelés után nagyon örülök, hogy végre rád leltem. Neked köszönhetem, hogy az arcom sokkal kezelhetőbb és szebb lett. Nagyon jó érzés, hogy minden egyes alkalommal úgy mehetek hozzád, hogy tudom a legjobb kezekben vagyok, hiszen egy igazi profi foglalkozik az arcommal. Az eredmény mindig fantasztikus. Sosem gondoltam volna, hogy valaha lesz sminktetoválásom, de nálad rászántam magam és az eredmény csodálatos. Az arcom kevesebb időbefektetéssel szebb mint valaha. Alig várom a következő alkalmat. Köszönöm!

Edina

Drága Zsuzsi!
Több éves ismeretségünk után nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy rád találtam és kozmetikai szolgáltatásaid közül sokat igénybe is vehettem.
Bátran állítom, hogy tudásod, emberi kedvességed, folyamatosan fejlesztett szakértelmed együttesen messze kimagaslóbb mint amit ismeretségünk előtt más kozmetikai szolgáltatóknál akár külföldön is megtapasztalhattam.
Tanácsaidon, önzetlen segítségeden keresztül megismerhettem saját bőröm működését, azt, hogy mire, mikor van szüksége és ez egy komoly kincs. Bár az évek telnek, a bőröm fittsége hála neked jól karbantartott, ma már a lányom is a vendégeid körét bővíti.

Ági

Kedves Zsuzsi!
Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy megismertelek, mert nagyon sokat segítettél a nagyon problémás arcomon a dermarolleres kezeléseddel. Rengeteg önbizalmat adott, hogy kezelésről kezelésre látványosan javult/javul az arcom. Egy éven belül pedig olyan eredményt értél el, amelyet az elmúlt 10 alatt kipróbált összes kezelés együttvéve sem. Sokszor nemcsak fizikai, de lelki támogatást is kaptam. Ez is hozzásegített ahhoz, hogy elfogadjam magam, na és persze azt, hogy mindenki lehet szép!
Kívánok neked sok elégedett Vendéget, mert nálad jobb szakemberrel én még nem találkoztam!

Judit

Kedves Zsuzsi!
Örülök, hogy személyedben egy lelkiismeretes és felkészült szakembert ismertem meg. Évek óta szívesen járok hozzád, mert kellemes légkörben, a vendégre maximálisan odafigyelve, nagy szakértelemmel végzed a munkádat.
Azt vallom, hogy mint egy orvos és páciens közötti jó kapcsolat egyik alapja a bizalom, így a kozmetikusom esetében is ezt elengedhetetlennek tartom.
Sminktetoválásaidnak köszönhetően csodálatosan szép, természetes szemeket, ajkakat kaptam. Még gondolni sem mertem, hogy ilyen tökéletes lesz.
“Eddig csak álmodtunk,
terveztünk még, most valóra
válhat minden, ami szép.”
(Szabó Pál)
További jó munkát kívánok, és sok elégedett vendéget.
Ps.: Zsuzsit mindenkinek bátran ajánlom, igazi profi a szó legnemesebb értelmében. Minden körülményt figyelembe vesz, teljesen a páciensre összpontosít szívvel-lélekkel.

Zita

Drága Zsuzsi,
Te tudod a legjobban, milyen nehezen szántam rá magam, hogy megannyi csalódás után, amit más kozmetikusok műveltek az arcommal kezeid közé hajtsam a fejem… Nem hittem benne, hogy van olyan szakember, aki profizmussal, minőségi anyagokkal, szívvel-lélekkel dolgozik. Ez sok sok évvel ezelőtt volt… Ma már tudom, hogy nincs még egy ilyen kozmetikus, mint Te! Köszönöm Neked, hogy évek óta gondját viseled a -nem kicsit problémás- bőrömnek, és Neked köszönhetően még ma is ránctalan, pattanásmentes, szép bőröm van. Továbbra is ajánllak mindenkinek, kortól, nemtől függetlenül! Sok sok sikert és
elégedett vendéget kívánok Neked az Új Évben is!

Évi

Call Now Button