PURE peptides V.I.P.

2020-as innovációs fejlesztés

Lézeres mezoterápia szuperkoncentrátummal

Pure peptides V.I.P. – lézeres mezoterápia

Kezelés maximalista vendégeknek

A Pure Peptides fejlesztés elképesztően jól sikerült. A kezelés még a legtöbbet kívánó, maximalista vendégeknél is megállja helyét.

A kezelés során, négy szolgáltatási területet alkalmazunk maximumon:

  • több szintű intenzív mélytisztítás és előkezelés
  • lézeres stimuláció
  • koncentrált hatóanyag alkalmazás
  • fókuszált elektroporáció – jénai hatástanulmány által igazolva – a lehető legmélyebb hatóanyag bejuttatás érdekében.

 

A peptidek hatására a bőr szerkezete
biológia átalakuláson megy át.

MIÉRT AJÁNLOTT A PURE peptides V.I.P. – LÉZERES MEZOTERÁPIÁS KEZELÉS?

A peptidek hatására a bőr szerkezete biológia átalakuláson megy át. A jól összeállított peptid komplexek rendkívüli dologra képesek: stimulálják a fibroblasztokat arra, hogy új alkotóelemeket termeljenek, mint a kollagén, elszatin. Sokféle peptid létezik.

A peptidek hatására – ha megfelelő kombinációban, mélyen és nagy dózisban vannak bejuttatva – a bőr rugalmasságán, tömörségén nagymértékben javítani lehet. Az Age Attraction által fejlesztett PURE peptides a leghatékonyabb peptideket alkalmazta nagy koncentrációban, így a Meso Laser készülékkel való bejuttatása kiváló eredmények elérését teszi lehetővé.

A PURE peptides V.I.P. kapcsán:

Ha a kezelés a megalkotott, szigorú protokoll szerint zajlik, és a hatóanyag mennyiség is az,amit gyártó előírt, akkor azonnal érezhető és látható eredmények születnek. Az összkép a kezelést követő napokban fokozódik. Az eredmények, ismétléssel, pár alkalom elvégzése után tartóssá is válnak.

A kezelés közben alkalmazott intenzív lézerbesugárzás stimulálja a sejteket, működésre serkenti őket és egyedülálló kollagén termelődést indít be, miközben csökkenti a bőr esetleges gyulladásos folyamatait.

A kezelés időtartama kb. 90 perc.

A kezelés után 2 hétig javasolt a PURE peptides otthoni használata.

KINEK AJÁNLJUK?
bármilyen korosztály részére, de kifejezetten érett vagy gyorsan öregedő bőrtípusokra
lifting problémákra, megereszkedésre
rugalmatlan bőrre

MIRE SZÁMÍTHATSZ A KEZELÉS UTÁN?
Egy azonnali hatásra, hiszen mar az első kezelés is feszesebb, tömörebb külsőt kölcsönöz arcodnak. Továbbá egy hosszútávú hatásra, mivel a hatóanyagok igazoltan a bőrbe kerülnek , amely képes megkötni és tárolni azokat, ezért hatással vannak az öregedési folyamatok lassítására és sokáig megmarad a fiatalos bőrkép.

MILYEN HATÓANYAGOKAT HASZNÁLUNK?
Minden kezelést az Age Attraction PURE peptides szuperprémium kategóriába tartozó, egyedülálló koncentrátumával végzünk. A német Age Attraction manufaktúra termékeit kifejezetten a Meso Laser kezelésekhez fejlesztették ki, ezért az elérhető legmagasabb koncentrációban tartalmazzák a legfontosabb anti-ageing összetevőket.

A hatékony mezoterápiás kezeléshez orvosi tisztaságú hatóanyagokra van szükség, ezért a termékek bőrgyógyászatilag teszteltek, és nem tartalmaznak semmilyen bőrt terhelő anyagot, paraffinokat, ásványi olaj származékokat, mesterséges illatanyagokat vagy parabéneket.

MIKOR NEM AJÁNLJUK A KEZELÉST?
Rák, sclerosis multiplex, epilepszia, bőrbetegség, lázas állapot vagy vírusos megbetegedés esetén, valamint botox injekciót követően hat hétig.

Árlista

PURE peptides V.I.P.
PURE peptides kezelés - arc35.000 Ft
PURE peptides kezelés - arc, nyak40.500 Ft
PURE peptides kezelés - arc, nyak, dekoltázs46.000 Ft
PURE peptides arckezelés 4 alkalmas bérlet10% kedvezmény
PURE peptides arckezelés 6 alkalmas bérlet210.000 Ft + ajándék PURE peptides lakossági koncentrátum 30.000 Ft értékben
Call Now Button