Reviderm mikrodermabrázió

FIATALOSABB, FESZESEBB BŐRFELSZÍN

Manapság már sokan tudják, hogy a peeling egy ideális módja a bőrproblémák csökkentésének és a ragyogó arcbőr visszanyerésének. Mindemellett egyre több nő fél az arcfiatalító lézeres bőrleégetés és a plasztikai műtétek lehetséges káros mellékhatásaitól.

 

Most itt egy új eljárás, a mikrodermabrázió, ami egy gyors, finom és frappáns bőrlecsiszolási eljárás. A módszert 10 éven keresztül tesztelték Európában. Hatékonyságát több tízezer elégedett nő igazolja. A szigorúan ellenőrzött, ultra tiszta alumíniumoxid kristályok áramlása finoman távolítja el az elhalt bőrsejtek felső rétegét.

A TÖKÉLETES BŐR KÖNNYEDÉN ELÉRHETŐ
A kezelés tökéletesen kontrollált, így sokkal finomabb és kevésbé kockázatos, mint az arcfelvarrás, és többnyire hatásosabb, mint a gyümölcssavas hámlasztás. Nincsenek irritáló mellékhatásai, mint a kipirosodás. A mikrodermabráziós kezelésre elegendő egy röpke óra.

PIGMENTFOLTMENTES, EGÉSZSÉGES, BELÜLRŐL IS INTENZÍVEN REGENERÁLÓDOTT BŐR

A BŐRCSISZOLÁS MŰKÖDÉSI ELVE


A MIKRODERMABRÁZIÓ A PEELING LEGMODERNEBB MÓDJA, AMELY CSAK SPECIÁLISAN KÉPZETT SZAKKOZMETIKUSNÁL TALÁLHATÓ MEG.

Üzletünkben az Európában is a leghatékonyabb kezelési rendszerként nyilvántartott Reviderm mikrodermabráziós módszert alkalmazzuk, amelyet a kozmetika és az orvostudomány legújabb kutatási eredményei alapján fejlesztettek ki.
A Reviderm bőrfiatalítás alapelve, hogy a felső, elöregedett hámréteg célzott és ellenőrzött eltávolításával új, fiatalos hámréteg képződésére serkentjük, illetve kényszerítjük a bőrt. A felső bőrrétegek célzott eltávolítása által a bazális rétegben felerősödik a fiatal, működőképes bőrsejtek képzése. Ezek a bőrsejtek felfelé vándorolnak és lépésről lépésre pótolják a károsodott szöveteket.
A hámréteg felső részének eltávolítását steril koridon kristályok segítségével végezzük el, és ezáltal megfiatalítjuk bőrét. A bőr lecsiszolása után bőrazonos és bőraktív hatóanyagokkal tápláljuk, hidratáljuk a bőrt. Az így bevitt hatóanyagok, vitaminok hatására fiatalos, üde és bársonyos bőr képződik. A speciális termékek, amelyek a kezelés során bevetésre kerülnek, a mikrodermabrázióval egyeztetik össze, így a bőrt irányítottan kezelik.

A REVIDERM SKIN PEELER MŰKÖDÉSE
A Reviderm Skin Peeler a mikrodermabrázió kiérlelt fajtája. Egy speciális gépről van szó, melynek van egy szívószerkezete és egy kézi része, melynek végén egy cserélhető kezelőfej van. A kezelendő részt lágyan magához szívja, miáltal a mikrokristályok finom sugara az abráziót megkezdi. A mikrokristályok a lecsiszolt bőrrészecskékkel együtt a kezelőfejjel leszívásra kerülnek, majd egy tartályban gyűlnek össze.

SKIN PEELER PROFESSIONAL

TÖBB, MINT EGY MIKRODERMABRÁZIÓ

A Reviderm SPP kezelés sokkal több, mint egy egyszerű bőrlecsiszolás. A bőrlecsiszolást követően magas hatóanyag tartalmú krémek kerülnek a bőrre. A bőrazonos hatóanyagok, amelyeket a lecsiszolás előtt és után alkalmaznak, rugalmasítják , feszesítik, regenerálják és hidratálják a bőrt. S végül, a világon eddig ismert legerősebb anti-oxidáns hatóanyag felvitele óvja, a hidratált, puha, bársonyos bőrt. Sőt még a plasztikai műtétek során keletkezett hegek és egyenletlenségek is simára csiszolhatók a Skin Peeler Professional segítségével.

Az USA-ban és Olaszországban klinikai tanulmányok az ellenőrzött mikrodermabrázió többszöri alkalmazásával a következő hatásokat állapították meg: az epidermális sejtmegújítási arány serkentése a dermisz és epidermisz vastagságának jelentős növekedése helyi mikrovérkeringés növekvése a bőrben a külsőleg felvitt aktív hatóanyagok felvételének jelentős növekedése.
Az eredmény a szaruréteg eltávolításának, és ezzel a legjobb előfeltétele annak, hogy a hatóanyagok a bőrbe mélyen beszívódjanak. Az eredmény már egy kezelés után is látható, de természetesen a hosszútávú eredményt kúraszerű alkalmazással lehet biztosítani.


Amíg Ön relaxál, addig a bőrlecsiszolóval eltávolítjuk az elhalt és károsodott réteget. Gyorsabban, hatékonyabban és finomabban, mint bármely más peeling eljárással. Teljesen fájdalommentes, nem okoz irritációt, kipirosodást. Mellékhatásai nincsenek. Akár az ebédszünetben is elvégezhető. A mikrodermabráziós kezelés után már mehet is vissza dolgozni ragyogó, friss, fiatalos arcbőrrel.


Az első pár kezelés alkalmával már észrevehetően sokkal simább és puhább lesz a bőre. Rögtön a kezelés után frissen és kipihenten folytathatja napját. A mikrodermabrázió aktiválja a biológiai regeneráció folyamatát. Az optimális eredmény eléréséhez átlagosan 5-10 kezelés szükséges.


A mikrodermabrázióval a peeling mélysége nagyszerűen beállítható, a bőr igényének megfelelően.


  • Ráncosodás, szarkalábak
  • Elszarusodási zavarok
  • Pigment foltok, öregedési foltok
  • Dohányzás okozta bőr elszíneződés
  • Aknebetegség, aknés hegek
  • Plasztikai műtéti hegek, pl. mellplasztika
  • Fénykárosodás
  • Stria, cellulit, bőrsorvadás

 

Reviderm kezelés 8.000Ft