Dermaroller

A DERMAROLLER A LEGÚJABB MÓDSZER ÉS EGYIKE A LEGHATÉKONYABB BEAVATKOZÁSOKNAK AZ ALÁBBI BŐRPROBLÉMÁKRA:

 
 • Ráncok elsimítására
 • Besüppedt, pattanások után megmaradt hegek simítására
 • Striák kezelésére
 • Bőr rugalmasságának és feszességének fokozására

HOGY MŰKÖDIK EZ AZ ELJÁRÁS?

Ezek a mikrosérülések beindítják a saját kollagén termelődését a bőr mélyebb rétegeiben. A tüskék csak behatolnak a bőrbe és nem távolítják el a bőr felületét, mint a lézeres arcfiatalításnál. Így a gyógyulási idő is sokkal rövidebb. Ahogy a bőr egy kicsit megduzzad, a tüskék szúrási helyei már kezdenek is begyógyulni. Ez a szervezet kiváló sebgyógyulási folyamatát indítja be, melynek során új rugalmas rostok képződnek. A folyamat 6 hónapig tart.
A tűs hengert (rollert) finoman tologatva a felszínen krémmel, helyi hűtéssel érzéstelenített bőrön apró, nem vérző hámsérülések tömkelegét idézzük elő néhány perc alatt, majdnem fájdalommentesen. A gyorsaság lenyűgöző. A rollert nem szabad nagyon nyomni, éppen hogy csak belemerüljön a tű a hámba. Természetesen felületi fertőtlenítés szükséges a kezelés előtt, és nem végezzük a hengerezést a bőrfertőzés legkisebb gyanújele esetén sem. A rollerezés tehát a tűs, pisztolyos mezoterápiához képest lényegesen több, mikrohámsérülést idéz elő, lényegesen gyorsabban, tehát a sebgyógyulásban szerepet játszó szöveti faktorok mennyisége óriásira nő, ami rettenetesen fontos a bőrfeszesítő-ránctalanító hatáshoz. A rendkívül finom tűszúrások nem, vagy alig véreznek, és természetesen hegmentesen gyógyulnak.
A hengerezés befejeztével a kipirosodott bőrön a kozmetikus elektroporézist (tű nélküli mezoterápia kezelést) végezhet a páciensen, a hatóanyagok a kissé irritált, átlyuggatott hámfelszínen még intenzívebben szívódnak fel.

HOGYAN LEHET EZT A TÖBBFÉLE PROBLÉMÁT EGYFÉLE KEZELÉSSEL MEGOLDANI?

A ránc, pattanásos heg, stria a kollagén hiánya! Ha ugyanis a testünk több kollagént termelne, akkor nem küzdenénk ezekkel a problémákkal!
A dermaroller kezeléssel természetes módon serkentjük a saját kollagénünk termelődését azokon a területeken, ahol alkalmazzuk. Segít megelőzni és akár vissza is fordítani a kollagén csökkenésével járó folyamatot.

MI A DERMAROLLER?

Ezt az eljárást egy olyan hengerrel végezzük, aminek felületén számos tüske található. Ezek a tüskék akár 1,5 mm mélyen a bőrbe hatolhatnak, a tű hosszúságától függően.
Az eljárás hatékonyan serkenti a kollagén képződését. A tüskék “feltörik” azokat a régi kollagén kötegeket, amik lehorgonyozzák a ráncokat, besüppedt hegeket, striákat.

GYAKORI KÉRDÉSEK

A sok tűszúrás nyomán – nagyon leegyszerűsítve a kérdést – tulajdonképpen egy intenzív kollagén és elasztin rost szintézis (elválasztás) indul be a bőrben és a bőraljában alatti laza zsíros kötőszövetben. Ez azt fogja eredményezni, hogy a bőr már egy-két kezelés után is rugalmasabb és tömöttebb tapintású lesz. Másképpen fogalmazva: az életkor előrehaladtával beinduló megereszkedés lassítható, sőt részben visszafordíthatóvá is vált immár.
Ezenkívül óriási jelentőségű, hogy a fiatal férfiak és nők arcán kialakult atrófiás (besüppedő) aknés (pattanásos) eredetű hegek is jelentősen javíthatóak ezzel a módszerrel. Ez azért nagy szó, mivel eddig erre a problémára hatékony terápiás fegyver nem állt a rendelkezésünkre (igaz ez utóbbi esetben akár 10-15 kezelésre is szükség lehet).
 


A tüskék hosszúságától függően (a ráncok, hegek mélységének megfelelően) 1-3 nap.


 • cukorbetegeknek (kezelt betegség esetében végezhető)
 • rosaceas bőrre
 • aktív gyulladt bőrre
 • gombás, bakteriálisan vagy vírusosan fertőzött bőrfelületre
 • terheseknek
 • keloid képződésre hajlamosaknak
 • ha valakinek gyakori a herpesze, akkor megelőzésképpen herpesz elleni gyógyszert kell szedni

Nem. A kezelést helyi érzéstelenítő krém hatása alatt végezzük, így a kezelés csak minimális kellemetlenséget okoz.


Azoknak, akik nem akarják megfizetni a drágább orvosi lézeres arcfiatalítást. Ugyanis ez a kezelés az orvosi beavatkozás alternatívája, csak olcsóbb és nem kell hetekig otthon maradni a kezelés után. Szintén sokat javít a tágult ereken. Kiválóan alkalmas az apró ráncok, megfáradt bőr, tág pórusok, aknés hegek, striák, terhességi csíkok kezelésére.


Rövid ideig tartó bőrpír és duzzanat, ami miatt nem kell otthon maradnia. Bakteriális felülfertőződésre vigyázni kell, ha mégis előfordul, antibiotikummal gyógyítható. 


Kúraszerűen alkalmazva a bőr megfiatalodik, a bőrhibák, pattanásos hegek, tág pórusok, májfoltok, ráncok látványosan halványulnak, illetve eltűnnek.
Kisebb javulás az esetek többségében már 1-2 kezeléstől is várható, amennyiben ismétlés szükséges, az legkorábban (tű-méret függvényében) 1 hét múlva végezhető el.
Az igazi eredményre csak 2-3 hónapos kezeléssor után várhatunk. Ha valakinek súlyosabb a bőrproblémája, akkor 3 hónap szünet után meg lehet ismételni a teljes kezeléssort, és a bőr folyamatosan javulni fog.


1-2 hetente kúraszerűen. A kezelés okától és a probléma súlyosságától függően 5-15 kezelés szükséges.
A hengerfejen eltérő hosszúságú mikortűk találhatóak, amelyek más-más bőrproblémák megoldására teszik alkalmassá a Dermarollert:
0,5 mm: finom ráncok, a száj körüli “dohányzó ráncok”, pigmentfoltok eltávolítására és a haj kezelésére megfelelő tűméret
1 mm: közepesen mély ráncok és az aknés hegek eltávolítására használatos
1,5-2 mm: mély ráncok, stria, mély aknés hegek megszüntetésére alkalmasak, és bőrfeszesítésre (pl. szülés után a has bőrének feszesítésére).
A hengerezés befejezésével a kipirosodott bőrön tű nélküli mezoterápiás kezelést végzünk, ugyanis ilyenkor a hatóanyagok még intenzívebben szívódnak fel.

Dermaroller arc / nyak / dekoltázs 31.000 Ft / 36.000 Ft / 42.000 Ft
Dermaroller + Medical Lézer arcra 37.000 Ft
- Nyak / dekoltázsig 43.000 Ft / 51.000 Ft
Dermaroller + orvosi elektroporáció arcra  46.000 Ft
- Nyak / dekoltázs 51.000 Ft / 57.000 Ft
Dermaroller bérlet 6 alkalomra 10% kedvezmény
Dermaroller bérlet 10 alkalomra 20% kedvezmény
A dermaroller kezelések tartalmazzák a roller árát, amik természetesen minden vendégnél sajátot jelentenek!