Fókuszált mezoterápia

Meso laser kezelések

Brilliáns kezelési programok a feszesebb bőr és a ránccsökkentés érdekében!

Fókuszált mezoterápia

Meso I laser

Diamond Dream arckezelés Bolvári Kozmetika Budapest

A Meso Laser kezelések jóval egyszerűbb megoldásokat kínálnak a ráncaid csökkentésére és sok más esztétikai problémára, mint sok más nem invazív arcplasztikai elképzelés. Minimális idő alatt is szép és tartós eredmények érhetőek el vele, ellentétben a sebészeti beavatkozásokkal, amelyek többnyire hosszú gyógyulási időt igényelnek.
A Meso Laser kezelésekkel egy alternatív, kevesebb időt igénylő megoldást találhatsz a megereszkedett bőrproblémákra, a mikroráncokra, a szarkalábakra, a dohányzó ráncokra, de nagy hatékonysággal használhatod aknés, rosaceás, érzékeny bőrt jellemző problémákra is.

Gyógyulási idő ezeknél a kezeléseknél nincs, így közvetlenül kezelés után már képes leszel a napi tevékenységed folytatására. Kezeléseid kizárólag az AgeAttraction magas koncentrációjú hatóanyagaival végezzük, melyek mentesek a bőrt terhelő vegyi anyagoktól, úgy mint: PEG-eket, parabéneket, parafinokat, vazelint, ásványi olajat, színezékeket, illatanyagokat és állati nyersanyagokat.

Gyógyulási idő ezeknél a kezeléseknél nincs, így közvetlenül kezelés után már képes leszel a napi tevékenységed folytatására. Kezeléseid kizárólag az AgeAttraction magas koncentrációjú hatóanyagaival végezzük, melyek mentesek a bőrt terhelő vegyi anyagoktól, úgy mint: PEG-eket, parabéneket, parafinokat, vazelint, ásványi olajat, színezékeket, illatanyagokat és állati nyersanyagokat.

Magyarországon az elsők között kaptuk meg

„A High Tech Mesotherapy Premium Salon embléma GARANTÁLJA Neked a szigorúanszármazó Meso Laser berendezés és a kezelésekhez használt Age Attraction termékek szuperprémium német minőségét.”

Keresd Te is az 5 *-os, exkluzív szolgáltatásokat nyújtó kozmetikákat, és csak a magasan képzett, minősített kozmetikusok szakmai tapasztalatára bízd rá magad!

Meso laser fókuszált mezoterápia

A Meso Laser – Fókuszált mezoterápia kezelését még véletlenül sem szabad összetéveszteni a tű nélküli mezoterápiával, hiszen ez egy olyan mély és egyedileg kidolgozott esztétikai beavatkozás, mely a tű nélküli mezoterápiás kezelések kapcsán nem megvalósítható. Sikerét annak köszönheti, hogy a Meso Laser készüléknek köszönhetően a kezelés alatt betöltött hatóanyagok sokkal mélyebbre kerülnek és a kezeléshez használt AgeAttraction termékek hatóanyag koncentrációja rendkívül magas. Ezeket a kezeléseket erre hitelesített szakemberek végzik, így abban is biztos lehetsz, hogy a lehető legjobb és leghatékonyabb kezelési eljárást fogják alkalmazni bőrödre, minden kellemetlen mellékhatás és fájdalom érzet nélkül.

A Meso Laser nagy teljesítményű High-Tech Elektroporációval végzett feltöltő kezelések során 5-8 mm-es mélységben tudjuk bevinni a kiváló minőségű AgeAttraction hatóanyagokat.

 

Mivel az AgeAttraction szuperprémium kategóriába tartozó egyedülálló koncentrátumaival dolgozunk végig a kezelések alatt, ezért a kezelés hatása egyértelmű és megkérdőjelezhetetlen, minden vendégünk számára.

A hiteles Meso laser fókuszált mezoterápia

Ebben különbözik a többi mezoterápiás kezeléstől

Tű nélküli mezoterápiás készülékek a hámréteg felszínén dolgoznak. Kollagén indukcióra ezek a készülékek nem alkalmasak. A mezoterápiás kezelések kapcsán, viszont a kollagén indukció alapkritérium szintén megemlítendő a sima tű nélküli mezoterápia kapcsán az is, hogy mivel többnyire felhámba juttatják be ezek a készülékek a hatóanyagokat, ezért annak gyors (pár nap) elkopása miatt a kezelés hosszú távon nem tud tartós lenni.
A mezoterápiás hatás megtapasztalása a kezelés után garantált. (Mezoterápiás hatás: mély irha szintű hatóanyag bejuttatás, egyértelmű javulás, feszesebb bőr, tartósabb eredmények, biológiai bőrfiatalítás). Ez azért történik meg ennél a kezelésnél, mert a készülék egyedülálló technológiai tudásának következtében képes a hatóanyagokat mélyen a felhám alá, az irha réteg mélyére is bejuttatni, és mivel vannak hatóanyagok (pl. peptidek megfelelő kombinációja) melyek erőteljes kollagén stimulációra képesek, ezért ezek megfelelő környezetbe való bejuttatásával a kezelés alkalmas lesz a mezoterápiás hatás elérésére. A hyaluronsav bejuttatás itt nagyon sikeres, hiszen egyből olyan rétegbe kerül az értékes hatóanyag, mely réteg alkalmas arra, hogy megkösse és hosszú távon tárolja, alábélelve ezáltal a bőrt, feszes bőrképet, hidratált fiatalos külsőt kölcsönözve az arcnak.

Fókuszált mezoterápia lézer

Gyakran ismételt kérdések

Mikor alkalmazzuk a fókuszált mezoterápiát?

Leginkább lifting és ránckezeléseknél, de mivel speciális hatóanyag beviteli lehetőséget teremt, ezért gyakran alkalmazzuk gyulladáscsökkentő szerek bejuttatására aknés, rosacás bőröknél is.

Hány kezelés szükséges?

Általában 4-8 kezelést szoktunk javasolni, kúrában, annak függvényében, hogy fiatalabb vagy idősebb bőrt kezelünk. A kezelés ütemezése: 1-2 kezelés egymás után 14 napon belül, 3. kezeléstől 2 illetve 3 hetente. Kúra után javasolt fenntartó kezelések 6-8 hetente.

Kezelés előtti teendők

Aznap tilos a szauna és szolárium!

Kezelés utáni teendők

Kezelés után 48 óráig kerülni kell a napozást,szoláriumot! Aznap már nem lehet edzeni, szaunázni. Tilos a bőrt kezelés után vakarni, dörzsölni, kaparászni!

Ellenjavallatok

  • Rák, sclerozis multiplex, epilepszia
  • Mimikai ráncfeltöltés után a területet 6 hétig nem lehet kezelni!
  • Hyaluronsavas implantátum vagy injekciós betöltés után 4 hétig szintén nem kezelünk az adott területen.
  • Bőrbetegségek, lázas állapot, hasmenés, egyéb vírusos megbetegedés esetén szintén nem kezelünk.
Call Now Button