Férfi szemöldök tetoválás

EGYRE TÖBB FÉRFI VESZI IGÉNYBE A SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS SZOLGÁLTATÁST.

 

Manapság egyre több férfi veszi igénybe a különböző „szépségszolgáltatásokat” a természetesség keretein belül. Ez egyáltalán nem szégyellnivaló, hisz igényességre és ápoltságra utal, miközben növeli önbizalmukat.
A férfi szemöldök tetoválás ma már népszerű szolgáltatás Magyarországon is.
Egyre több olyan módszer van, amivel segíteni tudunk az esztétikai problémákon. Náluk is előfordulhat teljesen hiányzó szemöldök (alopecia) vagy részlegesen hiányos, ritka, formátlan, asszimetrikus szemöldök.
A férfi szemöldök tetoválás rendkívül valósághű megjelenést biztosít. A cél, hogy ne látszódjon hogy tetoválás, egyénre szabott és esztétikus legyen!
Mivel a férfiak szemöldökszőrzete általában vastagabb, ezért vastagabb szálakkal dolgozunk a tetoválás készítése során, mint a női Vendégek esetében. Ezenkívül a férfiak szemöldök íve is más, kevésbé íves, mint a nőké. Alkalmazkodva az egyedi vonásokhoz, a sminktetoválás eredménye is inkább egy kicsit „borzoltabb hatású” lesz a maszkulin jegyek megőrzése érdekében. A Fluffy hiperrealisztikus szálazási technika a tökéletes megoldás férfiaknak!
A szemöldök tetoválás tehát a férfiak számára is praktikus, esztétikus és persze hosszútávon is tartós megoldást jelent, így érdemes belevágni!
Tartóssága nagyjából 1.5-2 év, de ez természetesen több mindennel összefüggésben van, például bőrtípus, anyagcsere, valamint a fényvédelem fokozott betartása is hosszabbítja az élettartamot.

Sminktetoválás konzultáció 5.000 Ft
  Zsuzsi Fruzsi
Fluffy szálazott szemöldök - hyperrealisztikus hatás 160.000 Ft 110.000 Ft