Venus Bliss vs. Venus Legacy - Mi a különbség a két kezelés között?

2024-02-13

A tesformálás két különböző varázslata!

Az innovatív  testformáló kezelések világában két név ragyog ki: a Venus Bliss és a Venus Legacy. Mindkét kezelés ígéretes eredményeket kínál, de mi a különbség közöttük és hogyan segíthetnek elérni a kívánt alakot?

 


Venus Bliss: Számoljunk fel a makacs zsírpárnákkal!


A Venus Bliss egy lenyűgöző eljárás, amely kiváló eredményeket ígér a végleges zsírbontás terén. Ha makacs zsírpárnákkal küzdesz és szeretnéd, hogy tested egyenletesebb és formásabb legyen, akkor a Venus Bliss lehet a megoldás a problémádra.


Hogyan működik?

•  Dióda lézeres zsírbontás zafírkristályos applikátorokkal: a lézer hatására a sejthártya fala feloldódik, a zsírsejtek cseppfolyósodnak és a nyirokkeringés által kiürülnek a szervezetből. Az applikátorok testalkattól függően különböző konfigurációban helyezhetőek fel.
(MP)2 kezelőfej: segíti a nyirokkeringés beindítását, amely egy rendkívül fontos része a kezelésnek. Ezen felül feszesíti a bőrt, hogy a lebontott zsírszövet helyén a bőr visszahúzódjon, valamint a megmaradt zsírsejteket is tovább zsugorítja.


A Venus Bliss lézeres zsírbontást követő 4 hétben heti egy alkalommal javasolt az (MP)2 kezelés!


A Venus Bliss segít véglegesen búcsút inteni a nem kívánt zsírpárnáknak, így új szintre emelve a testformálás élményét.

Milyen területeken alkalmazható?

 • has,
 • derék
 • comb
 • popsi
 • hát

 


Mit várhatunk a kezeléstől?

Makacs zsírpárnák végleges bontása: A Venus Bliss célzottan kezeli a nehezen formálható területeket, segítve a makacs zsírpárnák csökkentését. Kifejezetten a  kellemetlen zsírleszívás helyett fejlesztették ki.

Simább testkontúr: A kezelés segíti a test egyenletesebb és simább megjelenését, hozzájárulva a testkontúr formálásához. Nincs “hepe-hupás” testfelület, mint a zsírleszívás után.

Nem invazív kezelés: A Venus Bliss nem igényel sebészeti beavatkozást, nincs lábadozási idő sem fájdalom, igy  a vendégek gyorsan visszatérhetnek mindennapi tevékenységeikhez.

Kényelem és gyorsaság: A kezelés kényelmes és gyors, nincs szükség lábadozási időre, így a vendégek gyorsan visszatérhetnek mindennapi tevékenységeikhez.

 

FONTOS TUDNIVALÓK!

A Venus Bliss kezelésének hatékonysága és az elvárt eredmények személyenként változhatnak. Minden esetben egy előzetes konzultációra van szükség, ahol a szakkozmetikus felméri az egyéni igényeket és körülményeket, hogy a legoptimálisabb eredményeket érjük el.

Ajánlott kezelés: testzsír mennyiségől függően 1-3 alkalom 5 hetente, valamint heti egy alkalom (MP)2 kezelés (nem kötelező jelleggel.)

Venus Bliss lehet az útmutatód a vágyott alak elérésében!

 

 

Venus Legacy: Feszes bőr és rugalmasság

 

A Venus Legacy™ a világon az első és egyetlen FDA* által jóváhagyott orvostechnikai tanúsítvánnyal rendelkező nem invazív eszköz, amey 4D technológiával működik.

 

Hogyan működik?

Az kezelés során a Venus Legacy a multipoláris rádiófrekvencia, elektromágneses mező és pulzáló vákum kombinációját alkalmazza. Ez az egyedülálló speciális hármas technológia mélyen hatol a bőrbe, felmelegíti a szöveteket és serkenti a kollagéntermelést. A rádiófrekvencia hatása fokozza a vérkeringést, ezáltal elősegítve az oxigén hatékonyabb szállítását a kezelt területeken. A vákum akár 4-5 cm mélyen is meg tudja dolgozni a bőrt, ezáltal segítve a narancsbőrös tünetek enyhítését!

Milyen területeken alkalmazható?

 • kar
 • has
 • derék
 • hát, melltartó vonal
 • csípő
 • popsi 
 • teljes comb
 • kézfej
 • térd
 • vádli
 • toka
 • arc, nyak, dekoltázs

 


Mit várhatunk a kezeléstől?

Feszes bőr és rugalmasság: A Venus Legacy hatékonyan feszesíti a bőrt és segít visszaállítani annak természetes rugalmasságát. Ideális választás lehet azok számára, akik az idő múlásával, fogyás, szülés után elvesztették a bőr feszességét.

Cellulit és stria csökkentés: A kezelés kiválóan teljesít a cellulit és stria kezelésében, csökkentve annak láthatóságát és javítva a bőr textúráját.

Testkontúr formálás: A Venus Legacy nem csak a bőr felszínén, hanem a mélyebb rétegekben is hat zsugorítva a zsírsejteket, ezáltal segítve a testkontúr formálását, kisebb zsírpárnák eltüntetését. Ideális választás lehet a formás alak eléréséhez. 

Kényelem és gyorsaság: A kezelés kényelmes és gyors, nincs szükség lábadozási időre, így a vendégek gyorsan visszatérhetnek mindennapi tevékenységeikhez.

 

FONTOS TUDNIVALÓK!

Mindenkinek egyedi testi jellemzői és céljai vannak, így a kezelés hatékonysága személyenként változhat. Minden esetben egy előzetes konzultációra van szükség, ahol a szakkozmetikus felméri az igényeket és adottságokat, hogy a legoptimálisabb eredményeket érjük el.

Ajánlott kezelés:  Minimum 8 alkalom problémától és annak mértékétől függően, heti-kétheti rendszerességgel.


Döntés a személyes célok függvényében

A kezelések  közötti választás személyes céloktól és elvárásoktól függ. 

Ha a végleges zsírbontás a cél, ahol a makacs zsírpárnák ellen szeretnél harcolni, akkor a Venus Bliss lehet a Te barátod. 
Ha pedig feszes, rugalmas bőrre és cellulit vagy stria kezelésre vágysz, a Venus Legacy lehet a megfelelő választás. 


Fontos megjegyezni, hogy mindkét kezelést konzultáció előzi meg, amely után személyre szabottan állítjuk össze a terápia javaslatokat. A cél mindkét esetben az önbizalom és a kívánt testforma elérése.


Fedezd fel az időtlen szépség és feszesség élményét ezen kivételes kezelések segítségével!