Venus Bliss – Lézeres zsírbontás

2023-05-15

Szigorú egészséges életmódra váltottál, a zsírpárnák mégis nagyon ragaszkodnak hozzád?

Unod már a narancsbőrt, a szülés utáni hasi felesleget pedig legszívesebben egyszerűen csak levágnád?

Nem kell drasztikus beavatkozásokon átesned, ha a Bolvári szalont zsírbontásért felkeresed!

 

Sokszor nem is hinnénk, de az érintettek 86%-át igenis zavarja a túlsúly a testén. Ha te is azok közé tartozol, aki harcol a zsírpárnákkal, nemet mond egy ínycsiklandó hamburgerre, fulladásig kardiózza magát, mégsem jön el a kellő eredmény, ideje valami újat kipróbálni. Ne legyen lelkiismeret-furdalásod egy-egy lustálkodós vagy bűnöző nap után! Vess véget a felesleges harcoknak, és keresd fel a Bolvári szalont: https://bolvari-beauty.hu/ A lézeres zsírbontó kezelés ugyanis Magyarországon egyedülálló és garantáltan leszámol a zsírpárnákkal.

EGY HELY, AHOL LÁTSZIK IS AZ EREDMÉNY!

A Bolvári szalon és a lokális fogyasztás kéz a kézben járnak. A Venus Bliss™ orvos-esztétikai géppel ugyanis a leggyorsabb és legegyszerűbb megoldást kínálják a makacs zsírlerakódások ellen. A gép kontúrozza a testet és kíméletlen cellulitisszel. Minden problémás testrész, mint a has, derék, comb, popsi, kerületét leredukálja és persze a bőr feszességéről sem feledkezik meg. Csak néhány lépésre van álmaid teste, a csodás megjelenés, ami rád is vár!

HOGYAN MŰKÖDIK A VENUS BLISS ZSÍRBONTÓ KEZELÉS?

A Venus Bliss™ https://bolvari-beauty.hu/venus-bliss-vegleges-zsirbontas-1 a problémás területekre helyezett applikátorok segítségével energiát szállít a bőr felszíne alá. Néhány másodperc hűtés után a bőr felmelegítése következik. Ahogy a hő emelkedik, az applikátorok hűtési módba kapcsolnak, így sikerül a terápiás hőmérsékletet és a kezelés kényelmét a helyes mederben tartani.  A cseppfolyósított zsírsejtek végül természetes módon ürülnek ki a szervezetből. Nem kell sebészeti beavatkozás, válaszd a lézeres lipolízist! A biztonságos, hatékony alternatíva gyakorlatilag fájdalommentes megoldás a zsírleszívás és más zsírcsökkentő kezelésekkel szemben! Nincs lábadozási idő, a napi rutin azonnal folytatható. Két hét elteltével és a kezelt terület megnyugvása után pedig máris karcsúbb, simább leszel, és még a bőrlazaság miatt sem kell aggódnod!

A VENUS BLISS ZSÍRBONTÓ KEZELÉS FŐBB TUDNIVALÓI

  • Bármilyen bőrtónus, még a sötétebbek is kezelhetőek általa.
  • Has, derék, comb, popsi- minden zsírsejtnek annyi!
  • 30, vagy annál alacsonyabb testtömeg-indexű vendégek számára alkalmas.
  • Ha nincs sok időd, 25 perced biztosan akad. A szalont 5 hetente kell meglátogatnod egy laza félórára. Ennyi belefér, igaz?
  • Természetes szülés után 3-4 héttel, császármetszés esetén pedig 3-4 hónap múlva végezhető a zsírbontás.
  • Egészítsd ki a műveletet az (MP)2 feszesítő applikátorral, heti egyszeri kezeléssel!
  • A mágneses pulzáló mező (MP)2 applikátor vákuum nélkül alkalmazva gyönyörűen gyógyítja a császármetszés hegeit is, akár már 3-4 hét elteltével.

VENUS BLISS ZSÍRBONTÁS VITATHATATLAN ELŐNYEI

A forradalmi eljárás, mely csak a Bolvári szalon kínálatában érhető el, a már említett lézeres lipolízissel dolgozik. Ez a zsír csökkenéséhez vezet anélkül, hogy a kezelt felület károsodna. A Venus Concept szabadalmaztatott módszere szerint a multipoláris rádiófrekvencia és a pulzáló elektromágneses mezők a fejlett VariPulse™ technológiával kombinálva fokozzák a nyirokkeringést – ez pedig a cellulitiszt is redukálja. Az 1064 nm-es lézer biztonságosan hatol a hypodermisbe. A zafírkristály energiaeloszlásának hála a kezelt bőrszövet egyenletes melegítést kap. A hűtőmechanizmus pedig a kezelés kellemes kényelmét szolgálja. A kezelés után igyál napi 2 liter vizet és masszírozd napi 1-2 alkalommal 5-10 percen át a kezelt területet! Ennyi törődést igényel és érdemel pluszban a maradéktalan regenerálódás érdekében.

Próbáld ki lézeres zsírbontó kezelésünket, hiszen a Bolvári szalon minden szolgáltatásával kapcsolatban megkeresi a lehető legjobb megoldást. Nincs ez másként a makacs zsírpárnák esetében sem. Legyen problémád bármelyik testrészeddel, a Bolvári Beauty a legjobb barátod lesz egy-egy esztétikai holtpont orvoslásában!

Nézd meg eddigi eredményeinket: https://bolvari-beauty.hu/galleria-testkezeles/venus-bliss-vegleges-zsirbontas

Foglalj közvetlenül időpontot itt: https://bolvari-beauty.salonic.hu/