Tetoválás eltávolítás 48 órán belül Neked is!

2023-09-21

Bekövetkezett, amitől tartottál? Kétségbe vagy esve, mert elrontották a tetoválásod? Ha nem azt a sminktetoválást kaptad, amit elképzeltél, ne csüggedj, hiszen már van megoldás! Azonnali S.O.S. tetoválás eltávolítás vár csak a Bolvári Szalonban várakozás nélkül, hogy ne kelljen szégyenkezned egy percig sem…

 

smink<yoastmark class=

Siralmas lett, amit a tükörben látsz? Legszívesebben kiszaladnál a világból, ahelyett hogy emberek előtt mutatkozz a frissen elkészült sminktetoválásoddal? Nem kell együtt élned az elrontott beavatkozással hetekig, a hibát ma már azonnal lehet orvosolni, ha jó helyen kopogtats.A Bolvári Szalon azonnal rendelkezésedre áll friss tetoválás eltávolítás kapcsán, ha szerencsétlenül jártál és félresikerült egy beavatkozás. A legjobb hír, hogy még csak várakoznod sem kell a tetoválás eltávolítására! Korábban a hat hetes gyógyulási idő kivárása volt a szabály, de mi elhoztunk egy forradalmian új megoldást, hogy ne kelljen viselni a kellemetlen állapotot. A rengeteg megkeresés meghozta gyümölcsét, így végre már 48 órán belül is megkaphatod a szükséges segítséget.

 

 

HOGYAN IS TÖRTÉNIK A TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS?

Az S.O.S. friss tetoválás eltávolítás egy tű nélküli beavatkozás, ezáltal a bőr nem sérül, megnyugodhatsz. A frissen tetovált pigmenteket gyengéden és főként biztonságosan távolítjuk el adott területekről még azelőtt, hogy a felső hámréteg teljesen beforrna – és ez bizony sajnos rövid idő alatt bekövetkezik. A hipertóniás sóoldat azonban megoldást jelenthet az akkut problémára, már sokaknál bizonyított! Keresd a Bolvári Szalont bátran, profi szakembereivel és ezzel az egyedülálló módszerrel ők lehetnek a megmentőid, soron kívül!

KICSÚSZTÁL A 48 ÓRÁBÓL? EZ SEM A VILÁG VÉGE!

A tapasztalatok ugyan azt mutatják, hogy az eltávolítás két napon belül a leghatékonyabb, minél frissebb egy tetoválás, annál eredményesebb!! Azonban 72 óra leforgása alatt is van esély a friss tetoválás eltávolítás orvoslására. Tégy egy próbát a a pigmentek halványítására és kioldására, hogy újult erővel – és maradandó károsodás nélkül – vághass bele a tökéletes megjelenés elérésébe!

A Bolvári Szalon eljárásai minden téren eredményesek. Próbáld ki Te is!

Magyarország egyetlen S.O.S. tetoválás eltávolítására azonnal jelentkezhetsz ITT.