Sminktetoválás érettebb korú Hölgyeknek

2023-08-08

Minden egyes ránc életünk történetét írja le. A korunk előrehaladtával viszont egyre kritikusabban láthatjuk megjelenésünket és egyre égetőbben érezhetjük a különféle beavatkozások igényét. A legnagyobb szívesség azonban, amit először a külsőnkért tehetünk, az arcunk megfelelő vonalainak kiemelése. Sokkal nagyobb csodákra képes, mint gondolnánk.

 

Sosincs késő egy sminktetoválásra, sosem lehetünk túl idősek egy ilyen jellegű átalakításra – igazi Anti-Aging hatással bír! Legyen szó szemhéjről, ajakról vagy szemöldökről, az érett Hölgyek aduásza lehet bármelyik. Hiszen a szépség egy időtlen művészet, mely megfelelő profizmussal időtálló is lehet.

Őriz és kiemel – ezt nyújtja a Bolvári Szalon!

Mindenkinek van erőssége, kortól függetlenül minden Hölgy arcának van előnyös része. Ezek kihangsúlyozása pedig egy olyan eszköz lehet, mellyel az idő múlásán külsőségekben felül tudunk kerekedni.

Tökéletes szemöldök az arc bekeretezéséért

Egy helyesen megválasztott szemöldökforma és szín ápoltságot, szépséget ad az arcnak, akármelyik korszakát is éli. A harmónia és a magabiztosság mindenkinek jár!

A gyakori szedéstől vagy hormonális változásoktól megritkult, esetleg az eleve ritka növésű, sok esetben világos, vagy aszimmetrikus formába nem muszáj beletörődni. Íme minderre egy természetes megoldás a szálazott szemöldök tetoválás!

A szálazási technika által minden szemöldökszál és szálirány is megtartható. Az archoz illeszkedő szemöldökforma megtévesztően hasonlítani tud az eredetire. A Fluffy változat kiválóan alkalmas a teljesen kopasz felületeken is, hiperrealisztikus hatású szemöldök érhető el általa. Elágazó koncepciójának köszönhetően hosszabb-rövidebb, vastagabb-vékonyabb szálakból készítjük, így érve el a realisztikus hatást. Az ívesebb szemöldök pedig akkor is elérhető, ha valakinek nagyon egyenes és lapos a saját szemöldökének adottsága.

A klasszikusra esküszünk? A Soft Powder – vagy annak Hybrid változata, azaz több technika ötvözése – a szemöldök satírozás újragondolása egy púderesebb, finomabb változatban. Lágyabb hatást eredményez, árnyalással készül átmenetes kivitelben, ún. ombre hatást keltve. Kevésbé lesz szigorú a tekintet, sőt nyoma sincs a természetellenes érzetnek sem!

Ne álljunk meg itt, jöhet a szemhéjtetoválás?

Ha létezik praktikus dolog a világon, az a szemhéj tetoválás. Megszépíti a szemeket és rengeteg időt spórol. Akinek van, esküszik rá, akinek nincs, nem tudja, mit veszít… A szemhéjak felső (esetleg alsó) részének pigmentálása a szemek kifejező erejét ragadja meg. A legfinomabban, ún. szempilla sűrítéssel optikailag is nagyítható a szem, ami az érettebb korosztály esetében feltétlenül célunk.

Kissé hangsúlyosabb sminktetoválás lehet a közepes vastagságú kontúrvonal, mely már nem csak a szempillák tövébe, de a szemhéjra is rákerül. Olyan, mintha tussal lenne kihúzva a szem. Ezen kívül választhatunk szemhéj lágy satírozást is, mely a zártabb, vagy kisebb szeműek részére optimális, igazi finom hatással bír.

Vonzó ajkak – szájsatír a nagy kedvenc..

Az ajak a nőiesség egyik legfontosabb ismérve, mely az érett korosztálynak is jár. A szájkontúr gondos megrajzolásán túl a besatírozással is emelhetjük a tétet. Növelhető a szájvolumen, megváltoztatható a szájforma, a felső és alsó ajkak ízléses megnagyobbításával kiigazítható a száj íve, hiszen a kor előrehaladtával ajkunk sajnos egyre keskenyebbé válik és elveszti formáját, színét.

Az érettebb korú Hölgyek esetében az Aquarell lips a legjobb választás, amely egy igazán elegáns, kontúr nélküli, “porhatású”, nude színű lágysatír és napjaink egyre közkedveltebb és bármikor újraalakítható technikája. DE! Természetesen köztük is akad olyan Vendég, aki – mivel minden nap intenzív színű rúzzsal sminkeli ajkait- erősebb, rúzsozott hatásra vágyik.

Nőies Hölgynek érezni magunkat MINDEN KORBAN, ezt teszi lehetővé a Bolvári Szalon! Válasszunk bármilyen sminktetoválást, az előrajzolás biztosítja a garantált sikert! Nem fordulhat elő, semmilyen váratlan kellemetlenség, csakis a legelőnyösebb végeredmény!