Fiatalodj nyomtalanul – íme az OxyGeneo arcfiatalítás tű és szike nélkül

2023-06-12

A Bolvári szalon újdonságok terén megállíthatatlan. Innovatív szolgáltatásaik palettája kiapadhatatlan. Az ügyfelek elégedettségének teljesítése pedig nem ismer lehetetlent. A vadonatúj szolgáltatásként kínált Oxygeneo a leglátványosabb ékünket célozza meg: az arcunk fiatalságát őrzi makulátlanul!

 

Orvosi hatékonyság fájdalommentesen? A nagyszerű eredmények már az első alkalom után is tündökölnek. Mióta keresel már megoldást az aknéra, a tág pórusokra vagy a hegekre? Esetleg a pigmentfoltok, a rosacea, a kisebb vagy mélyebb ráncok eltüntetésének módját kutatod?

Ne menj tovább, íme a mikrodermabrázió egyik alternatívájaként is emlegetett OxyGeneo-arckezelés! A 4-6 alkalmas kúra, majd pár havonta egy-egy fenntartható kezelés bizony csodákra képes.

AZ ARCFIATALÍTÁS SZENTHÁROMSÁGA – HÁMLASZTANI, TÁPLÁLNI, FORMÁZNI

Az OxyGeneo az egyetlen bőrön aktiválódó arckezelés, mely a természetes oxigenezációs képesség útján hat. Az eljárás orvos-kozmetikai géppel az OxyGeneo, a TriPollar RF és a szonoforézis Ultrahang kombinációját egyedülálló módon alkalmazza. A hámlasztás, a táplálás és a formázás pedig egymásra épülve hatnak. De mégis hogyan?

A TriPollar rádiófrekvenciás hullámok hője a kollagén képződését és az elasztikus rosttermelést segíti – feszesít és tömörít, ezt hívjuk liftingelésnek. A Geneo OxyPod csiszoló hatású kapszulája, valamint a Geneo Primer Gél pedig reakcióba lépnek egymással, majd gyengéden hámlasztják a bőrfelszínt. Ekkor rengeteg szén-dioxidban gazdag buborék keletkezik, melyek a bőr felszínén kipukkadnak és annak felső rétegébe jutva kiváltják a Bohr-hatást. A szervezet erre válaszul oxigént továbbít a bőrbe, amely megteremti a tápláláshoz és átalakuláshoz szükséges ideális feltételeket. Az ún. oxigenizálás-módszer aktív összetevői ráadásul alvó, inaktív állapotban vannak, ezáltal még a szérumoknál is erősebbek.

Az ultrahanghullámok mikrorezgései a bőr védőrétegének áteresztőképességét segítik. A tápanyagok így mélyebbre jutnak, a vitaminok és az adott bőrproblémának megfelelő, válogatott hatóanyagokkal teli szérum hamarabb felszívódik. Mindezek hasznosulásáról pedig a szonoforezis ultrahang technológia a mikrovibráció mechanikus hatásain keresztül gondoskodik.

Mindezek után jöhet a legkellemesebb, bizsergető rész? A NeoMassage záróakkordja formázza az arcot, rögtön csökkenti a bőrpírt és a duzzanatot, miközben a hatóanyagok még inkább beépülnek. Így teljes a történet! Rugalmasan, frissen és üdén távozhatsz a kezelés után, mint aki újjászületett. A szövetek oxigénszintjének megnövekedése, a fokozott vérkeringés és a bőrsejtek serkentett anyagcseréje után búcsút mondhatsz többek közt az elhalt hámsejteknek és az eltömődött pórusoknak is. Köszöntsd az új, érintésre is simább bőröd!

MINDENFÉLE ÉLETKORÚNAK, BŐRTÍPUSRA ÉS ÉVSZAKBAN

Mivel egy természetes arckezelésről és rendkívül hatékony összetevők halmazáról beszélünk, a specifikus bőrápolási problémák kiiktatása sem lehetetlen a Bolvári szalon számára. Azonnali és hosszan tartó eredmények felépülési idő nélkül egy helyen! Az OxyGeneo arcfiatalító kezeléseket akár egy plasztikai műtét, botox, tűs mezoterápia, mélypeeling, lézeres vagy IPL beavatkozások után, a bőr teljes gyógyulását követően is bevetheted. Íme, miből válogathatsz:

  • Geneo BALANCE: bambusz szénnel, zsíros és pattanásos bőrre.
  • Geneo HYDRATE: kék spirulinával, száraz és vízhiányos bőrre.
  • Geneo REVIVE: vörös algával, finom és mélyebb ráncokra.
  • Geneo ILLUMINATE: c-vitaminnal, egyenetlen tónusra, pigmentfoltokra és szürke, fáradt bőrre.
  • Geneo DETOX: zöld tea kivonattal, környezeti hatásoktól irritálódott bőr számára.
  • GLAM: luxuskezelés érett bőrre, tiszta arannyal és prémium összetevőkkel.
  • Retouch: természetes retusáló hatás.

Az eredeti és védjegyoltalommal rendelkező forradalmi technológia immáron a Bolvári szalonban is megtalálható. Az izraeli Pollogen cég fejlesztése az arcfiatalítás tökéletes és vitathatatlan eszköze. Járj utána a szalonnak akár a hitelesített kozmetikusok térképén is, majd látogasd meg, és légy te magad is hiteles tapasztalattal rendelkező vendég körülményektől függetlenül!

Bizonytalan vagy melyik kezelés lenne a számodra a legalkalmasabb? Ne aggódj, tapasztalt kollégáink segítenek a döntésben! Foglalj időpontot itt: https://bolvari-beauty.salonic.hu/