Feszes bőrrel az idő múlása ellen – üzenj hadat a ráncoknak a Venus Legacy arcfeszesítés által

2023-10-11

Mindenki szeretné a lehető legtovább fiatalnak érezni – és persze látni is – magát. Ez utóbbihoz nagy segítség lehet a Venus Legacy arcfeszesítés technológiája. Műtét és fájdalom nélkül, kellemes, relaxáló kezeléssel fiatalodni? Igen! Lágyan, könnyedén, a Bolvári Beauty szalonban.

 

Az arcfeszesítés eljárásához hozzátartozik a szem körüli ráncok csökkentése, a szem alatti sötét karikák, a petyhüdtség, az ödéma és a toka kezelése, de még az arc karakterét adó szemöldök megemelése (Eyebrow lift), az orca lifting, a mélyebb ráncok enyhítése, a finom ráncok megszüntetése és az erőteljes arclifting is. Mindez  a Venus Legacy géppel történik, amely a világ legelismertebb arc-és testfeszesítő orvos-esztétikai eljárása.

NEM KELL TŰVEL HARCOLNOD A RÁNCOK ELLEN…

Képzelj el egy csodálatos, melegséget adó, relaxáló kezelést, ami alatt fájdalommentesen megfiatalodhatsz. Kozmetikai szalonban Magyarországon elsőként a Bolvári Szalonban volt elérhető a Venus Legacy™ világelső, 4D® technológiával működő, műtétmentes arcfeszesítés módszere, és Budapesten jelenleg is csak nálunk elérhető kozmetikai szalonban. Bizony szike helyett is lehet látványos csodákat tenni a Venus Legacy-val.

MI TÖRTÉNIK A VENUS LEGACY ARCFESZESÍTÉS SORÁN HASZNÁLT GÉP ÁLTAL?

A multipoláris rádiófrekvencia és pulzáló mágneses mező egyedülálló kombinációja az idő múlásával “szétesett” kollagénrostokat összetömöríti, valamint új kollagénrostok termelését is elősegíti. Mindezt teszi valós hővisszajelzés alapján, hisz 39-41 fok között tartva a bőr hőmérsékletét éri el az intenzív feszesítő és lifting hatást.

Már 3 alkalom után vitathatatlanul pozitív változás érhető el, de a minimálisan javasolt 8 kezelés szükséges ahhoz, hogy a bőrszerkezet tartósan átalakuljon. Személyre szabottan állítjuk össze a terápia javaslatokat figyelembe véve az életkort, a bőr állapotát és a probléma mértékét.

Látogass el heti egy alkalommal körülbelül 60-70 percre percre a Bolvári Beauty szalonba, a terápia után pedig elég 4-8 hetente egy-egy fenntartó kezelésre eljönni.

Figyelem! A hosszantartó hatás titka, hogy a terápia befejeztével kb. 6 hónapig még folyamatosan javul a bőr állapota és egyre jobb lesz az eredmény. Ezt követően kb. 1-1,5 évig marad tartós, de ha időnként igénybe veszed a fenntartó kezelést, akkor később sem romlik vissza a már kialakult eredmény.

Így újul meg a bőr és válik feszesebbé, fiatalosabbá, rózsásan üdévé.

NE TÖRD A FEJED DRASZTIKUS BEAVATKOZÁSOKON, PRÓBÁLD KI HELYETTE A VENUS LEGACY FORRADALMI MEGOLDÁSÁT. A SZÉPÉSZETI KLINIKÁKON IS ALKALMAZOTT POMPÁS ELJÁRÁS MELLETT A SZAKEMBEREK A KÖVETKEZŐKÉPP TESZIK LE A VOKSUKAT:

 

STEVEN ZIMMET – Zimmet Dermatology: „A Venus Legacy™ készülék lehetővé teszi, hogy a szakember és ne a termék szabja testre minden egyes páciens igényeinek megfelelően a kezelést.”

JASON EMER – Jason Emer, MD: „Az összes lézeres kezelésen áteső páciensünknek javasoljuk, mivel a bőr feszesítése az ő esetükben is célszerű. A Venus Legacy™ készüléket mi csak „erőműnek” hívjuk.”

.

A szóbeli tények után pedig meséljenek a képek: tanulmányozd az előtte-utána fotókon bemutatott eredményeket galériánkban – női és férfi arcokon egyaránt!

Első körben jelentkezz be egyéni konzultációra, ahol közösen meghatározzuk az bőröd igényeit és összeállítjuk a számodra legmegfelelőbb terápia javaslatot.

 

Bolvári Beauty Szalon, ahonnan újjászületve fogsz kilépni!