Érettebb korú vendégek arc és testkezelése

2023-08-14

 

Nem kell egyből plasztikázni, a hibátlan arc és a bomba alak gyakran kezeléssel is prezentálható. Rengeteg érettebb korú Hölgy van, aki felveszi a kesztyűt az idő múlásával és a fiatalabb generációt meghazudtoló a megjelenése. Ebben pedig nagy segítség lehet a Bolvári Szalon arc- és testkezeléssel kapcsolatos kínálata.

 

Lehet valaki vékonyabb testalkatú, de ennek ellenére petyhüdtebb bőrű. Szükségeltethetik akár zsírbontás is, ha van nehezebben megmozduló zsírfelesleg, akár a hormonok nem megfelelő működése vagy a lelassult anyagcsere miatt. De fordulhatunk a ráncok és a lifting, vagy a toka miatt is a Bolvári Szalon szakembereihez. Nem fogunk csalódni sem arckezeléseiben, sem testkezeléseiben.

1. AMIKOR A ZSÍRPÁRNÁK MEG SEM MOZDULNAK…

Ha nem segít a diéta, sem az aktív, egészséges életmód, színre lép a Venus Bliss végleges zsírbontó technológia, amely jelenleg csak náluk elérhető Magyarországon. Az emberek döntő többségét zavarja a testükön felhalmozódó zsírréteg, csak nem találnak megfelelő eszközt annak orvoslásához. A természetes lipolízis (a zsírsejtek cseppfolyosítás után természetes módon kiürülnek a szervezetből) erejével ható Venus Bliss a has, derék, combok, popsi kerületére egyaránt csapás mér, hogy az eredmény egy karcsúbb, feszesebb bőr legyen. Az orvos-esztétikai gép közreműködésével álmaink testét kaphajuk minden korban. A végleges zsírcsökkentésre és a test kontúrozására dupla igényes technológia összpontosul egy készülékben. Íme az átfogó, fájdalommentes alternatíva zsírleszívás helyett, amelyet külföldi klinikákon is előszeretettel vetnek be a plasztika helyett. Ráadásul egy alkalom csak 25 perc. Viszlát zsír és bőrlazaság, üdv feszesség és karcsúság!

 

 

2. A VENUS LEGACY 4D-S EREJE ARCON ÉS TESTEN

Vedd fel a harcot a petyhüdtebb, lazább bőr ellen arcon és testen, de akár a toka és ráncok ellen is! A forradalmian új, hatékony, műtétmentes arc- és testkezelést a kozmetikában elsőként Magyarországon a Bolvári Szalon alkalmazta! A Venus Legacy egy orvos-esztétikai eljárás, amelyet klinikákon is alkalmaznak műtétek helyett vagy műtétek után, kiegészítő kezelésként az eredmények tartósabbá tételére. A teljes bőrszerkezet átalakul általa arcon és testen, hisz a szétesett kollagén rostokat (ez, valamint a lelassult kollagén termelés okozza a petyhüdt bőrt és ráncokat) összetömöríti – ezáltal már eleve egy feszesebb, tónusosabb bőrt kapunk-, ezen felül pedig új kollagén rostok termelését is elősegíti. A lifting, az ödéma-kezelés, a szem körüli ráncok és sötét karikák, a megereszkedett, petyhüdt bőr, sőt a szemöldök megemelése, de a mélyebb ráncok enyhítése és a finom ráncok megszüntetése sem akadály többé. Az arc már szinte tökéletes? Terjesszük ki a felemelő érzést az egész testünkre! A kar, térd és kézfej feszesítésével, plusz a comb vagy popsi megemelésével, formazásával szinte újjászülethetünk.

 

 

3. LÉZERES MEZOTERÁPIA KIFEJEZETTEN A RÁNCOK CSÖKKENTÉSÉRE

Legyen szó bármilyen esztétikai problémáról, nem kell rögtön arcplasztikában gondolkodni! A megereszkedett bőr, a szarkalábak, a mikro- vagy a dohányzó ráncok, de még a rosaceás bőrre jellemző problémák ellen is hatékony fegyver a lézeres mezoterápia. És még csak a bőrt terhelő vegyi anyagoktól sem kell tartani, mint a parabének, parafinok, színezékek, illatanyagok és állati nyersanyagok. Az AgeAttraction magas koncentrációjú orvosi tisztaságú hatóanyagai mindezektől mentesek. Egy olyan mély és egyedileg kidolgozott esztétikai beavatkozásról van szó, mellyel sokkal mélyebbre kerül az említett csodaszer. Az 5-8 mm-re bevitt hatóanyag fájdalom- és mellékhatás nélkül, a készülék egyedülálló technológiai tudásával jut be a felhám alá, az irha réteg mélyére. A kollagén stimuláció által pedig megadja mindazt, amire a tükörképünket látva vágyunk.

Anti-Aging hatása a többi hasonló kezeléshez képest többszörös. A Bolvári Szalon több mint 7000 kezeléssel és megszámlálhatatlan pozitív visszajelzéssel igazolja eredményességét. Lassulnak az öregedési folyamatok, tömörebb, kontúrosabb lesz a bőr és a pigmentfoltok is halványulnak, amelyek érettebb korban gyakoriak. S azáltal, hogy a tekintetünk nyitottabbá válik, egyszerűen fiatalosabb kinézetünk lesz. A Pure Peptid V.I.P. és a Diamond Dream hóalga kezelés kifejezetten ideális az érettebb korosztály számára.

 

 

4. A CW LASER ÉS A TRIPLEX HYALURONSAV ELSÖPRŐ EREJE

Háromszorosan, vagy akár hatszorosan áldásos hatás, mely több hónapig élvezhető. Nincs más olyan rétegelt hyaluronsavas arcfeltöltő kezelés, mely ehhez fogható lenne az egyik legnépszerűbb esztétikai beavatkozásnak számít.  A Meso Laser csúcstechnológiával bevitt lézeres aktiválás hihetetlen mennyiségű hatóanyag koncentrátummal bír. A német minőségű triplex hyaluronsav ráadásul két rétegben épül be mélyen a helyére, majd tartósan ott is marad. Venus Legacy arckúráink végén feltétlenül ajánljuk!

 

 

5. 4IN1 OXYGENEO VARÁZSLAT – LÁTVÁNYOS, MÉGIS TERMÉSZETES

Az izraeli Pollogen cég fejlesztése jelenleg az egyetlen készülék a piacon, amely az OxyGeneo, a TriPollar RF és az Ultrahang hármasával dolgozik. Egymásra épülve erősítik egymás jótékony hatásait, az OxyPod kapszula pedig egyesíti a jótékony matériát a hámlasztó és oxygenizáló elemekkel. Hámlasztás, oxigenizálás, hatóanyag bejuttatás – ez a legeredményesebb triumvirátus a kozmetikában!Érettebb korban ajánljuk a Revive és a prémium Glam Gold luxuskezelést.

 

Bármelyik módszer a szimpatikus, a legnagyobb tapasztalattal rendelkező Bolvári Szalon profi megoldásait kaphatod. Csípd el a fiatalság titkát minél hamarabb, és mosolyogj elégedetten a tükörképedre!