A vízfogyasztás és az egészséges arcbőr: A lélek titka a bőr alatt!

2024.03.20

Ahogy az egészséges életmód kulcsfontosságú eleme a vízfogyasztás, több szempontból is hatással van testünk minden részére, amelybe beletartozik a bőr is. Az egészséges arcbőr elérése és megőrzése érdekében gyakran hanyagoljuk el ezt az alapvető lépést, holott a megfelelő hidratáltság meghatározó tényezője annak, hogy bőrünk ragyogóbb, feszesebb és fiatalosabb legyen.

Szemöldök tetoválás FÉRFIAKNAK? IGEN!

2024.02.27

 

A titkos fegyver a trendi férfiak arzenáljában
Ahogy az idő múlik, a szépségápolás területén folyamatosan változnak a trendek és az elvárások. A szemöldök az egyik legkiemeltebb terület arcunkon és a tökéletesen formált, ápolt szemöldök ma már nem csak a nők, hanem a férfiak körében is kiemelt fontossággal bír.

Venus Bliss vs. Venus Legacy - Mi a különbség a két kezelés között?

2024.02.13

A tesformálás két különböző varázslata!

Az innovatív  testformáló kezelések világában két név ragyog ki: a Venus Bliss és a Venus Legacy. Mindkét kezelés ígéretes eredményeket kínál, de mi a különbség közöttük és hogyan segíthetnek elérni a kívánt alakot?

Feszes bőrrel az idő múlása ellen – üzenj hadat a ráncoknak a Venus Legacy arcfeszesítés által

2023.10.11

Mindenki szeretné a lehető legtovább fiatalnak érezni – és persze látni is – magát. Ez utóbbihoz nagy segítség lehet a Venus Legacy arcfeszesítés technológiája. Műtét és fájdalom nélkül, kellemes, relaxáló kezeléssel fiatalodni? Igen! Lágyan, könnyedén, a Bolvári Beauty szalonban.

Tetoválás eltávolítás 48 órán belül Neked is!

2023.09.21

Bekövetkezett, amitől tartottál? Kétségbe vagy esve, mert elrontották a tetoválásod? Ha nem azt a sminktetoválást kaptad, amit elképzeltél, ne csüggedj, hiszen már van megoldás! Azonnali S.O.S. tetoválás eltávolítás vár csak a Bolvári Szalonban várakozás nélkül, hogy ne kelljen szégyenkezned egy percig sem…

Érettebb korú vendégek arc és testkezelése

2023.08.14

 

Nem kell egyből plasztikázni, a hibátlan arc és a bomba alak gyakran kezeléssel is prezentálható. Rengeteg érettebb korú Hölgy van, aki felveszi a kesztyűt az idő múlásával és a fiatalabb generációt meghazudtoló a megjelenése. Ebben pedig nagy segítség lehet a Bolvári Szalon arc- és testkezeléssel kapcsolatos kínálata.

Sminktetoválás érettebb korú Hölgyeknek

2023.08.08

Minden egyes ránc életünk történetét írja le. A korunk előrehaladtával viszont egyre kritikusabban láthatjuk megjelenésünket és egyre égetőbben érezhetjük a különféle beavatkozások igényét. A legnagyobb szívesség azonban, amit először a külsőnkért tehetünk, az arcunk megfelelő vonalainak kiemelése. Sokkal nagyobb csodákra képes, mint gondolnánk.

Alopecia, a krónikus szőrkihullás – van rá megoldás!

2023.07.27

A kopaszodás, őszülés és a ráncok korral járó jelenségek és nemtől függetlenül nem válogatnak. De hogy a tinédzsereket már idő előtt utolérje a szőrzet krónikus kihullása? Az nem az élet rendje, éppen ezért nem is kell beletörődni!

Sminktetoválás óvása nyáron

2023.07.26

Mivel épp a forró hónapok időszakát éljük, összegyűjtöttünk néhány javallatot és eloszlatunk pár tévhitet. Ne félj attól, hogy a nyári hónapok miatt törvényszerűen elesel sminktetoválásod szépítő varázsától! Védd magad a külső hatásoktól, és ragyogd végig a nyarat úgy, hogy ne fakulj meg az őszre sem!

Fiatalodj nyomtalanul – íme az OxyGeneo arcfiatalítás tű és szike nélkül

2023.06.12

A Bolvári szalon újdonságok terén megállíthatatlan. Innovatív szolgáltatásaik palettája kiapadhatatlan. Az ügyfelek elégedettségének teljesítése pedig nem ismer lehetetlent. A vadonatúj szolgáltatásként kínált Oxygeneo a leglátványosabb ékünket célozza meg: az arcunk fiatalságát őrzi makulátlanul!

Venus Bliss – Lézeres zsírbontás

2023.05.15

Szigorú egészséges életmódra váltottál, a zsírpárnák mégis nagyon ragaszkodnak hozzád?

Unod már a narancsbőrt, a szülés utáni hasi felesleget pedig legszívesebben egyszerűen csak levágnád?

Nem kell drasztikus beavatkozásokon átesned, ha a Bolvári szalont zsírbontásért felkeresed!

Sminktetoválás eltávolítás

2023.04.26

FIZETTÉL ÉRTE, MÉGIS ARCUL CSAP, AMIT A TÜKÖRBEN LÁTSZ…

Nem így képzelted a látványt sminktetoválással?

Mégsem olyan a végeredmény, mint ígérték?

Esetleg elavult már a régi tetoválásod és valami újra vágysz?

Bármi is legyen a Te indokod, van rá megoldás!