Bejelentkezési tudnivalók

Amit a tetoválásról tudnod kell

Kérlek mielőtt bejelentkezel, figyelmesen olvasd végig a tetoválással és lézeres tetoválás eltávolítással kapcsolatos tudnivalókat!

Amit a tetoválásról tudnod kell

Tetoválásra lehetőleg kipihenten és mindenképp egészségesen érkezz, illetőleg alkoholos állapotban ne jelenj meg!

Amennyiben meg vagy fázva, influenzás vagy, lázad van, bármilyen bőr illetve egészségügyi problémád van, a tetoválást nem áll módomban elvégezni, ezért kérlek mielőbb jelezd!

Terhesség alatt tetováltatni lehet, de ha van rá mód, inkább tervezd tetoválásodat a várandósság utáni időszakra, illetve amennyiben sikeresen tudsz szoptatni, az első 6 hónapban nem ajánlom a tetoválást!

Amennyiben allergiás vagy valamilyen anyagra, vegyületre, kérlek bejelentkezéskor jelezd felém, ilyenkor mindenképp ajánlott bőrpróbát végezni tetoválás előtt!

A tetoválandó területet figyelmesen vizsgáld meg, nincsenek-e rajta elváltozások, pl. anyajegyek, fibrómák, szemölcsök stb. Amennyiben nem egyértelmű, küldj éles fényképet , hogy véleményezni tudjam , tetoválható -e az adott terület!

Koffein fogyasztása a tetoválást megelőzően néhány órával nem ajánlott!

Amennyiben plasztikai beavatkozáson, botox vagy hyaluronsavas feltöltésen vettél részt az elmúlt három hónapban, kérlek feltétlenül jelezd!

A tetoválást megelőző héten és a tetoválás utáni két hétben szoláriumozni tilos!

Tetoválás után 2 hétig uszoda, szauna, közös fürdő, direkt napfény, intenzív napozás kerülendő!

Ajak tetoválásakor az arra hajlamos Vendégeknél herpesz kialakulhat, ezért ha akár egyszer is volt herpeszed, a tetoválást megelőző 2. naptól Telviran 400mg gyógyszer szedése ajánlott! Amennyiben ezt elmulasztod, nagy eséllyel fog kijönni a herpesz és ott jobban kihalványodik a tetoválás, így akár 3. korrekcióra is szükség lehet és ezt az ár nem tartalmazza!

Ajaktetoválás előtt egy héttel szükséges az ajkak hidratálása (pl. aloe lips).

Amennyiben aktív herpeszed van, egyik terület sem tetoválható!

Szemöldöktetoválás előtt 3-4 héttel már ne festesd és ne is szedesd ki a szemöldököd!

Amennyiben van műszempillád, szemhéj tetoválás előtt legalább egy héttel szedesd le!

Műszempillát felrakatni, szempillát és szemöldököt festetni a tetoválás utáni egy hónapban tilos!

Kontaktlencse viselése a tetoválás alatt nem ajánlott!

Kizárólag az általam adott illetve javasolt krémek használhatóak tetoválás utóápolásra!

A tetoválás esetén 1-3 hónap közt egy ingyenes kontroll tetoválásra van lehetőséged!

Amit a lézeres eltávolításról tudnod kell

Lézeres eltávolításra lehetőleg kipihenten és mindenképp egészségesen érkezz, illetőleg alkoholos állapotban ne jelenj meg!

Amennyiben meg vagy fázva, influenzás vagy, lázad van, bármilyen bőr illetve egészségügyi problémád van (daganatos betegség, keloid hajlam, vérzékenység, erős cukorbetegség stb.) a lézeres eltávolítást nem áll módomban elvégezni, ezért kérlek mielőbb jelezd!

Lézeres eltávolítás terhesség és szoptatás idején tilos!

Amennyiben az elmúlt 12 hónapban retinoid ( A-vitamin) terápián vettél részt, mindenképpen jelezd bejelentkezéskor!

Lézeres eltávolítás esetén minden esetben tesztvillantás előzi meg az első alkalmat minimum egy héttel a kezelés előtt!

A kezelendő területet figyelmesen vizsgáld meg, nincsenek-e rajta elváltozások, pl. anyajegyek, fibrómák, szemölcsök stb., amelyek a bőrből kiemelkednek. Amennyiben nem egyértelmű, küldj éles fényképet , hogy véleményezni tudjam, lézerezhető-e az adott terület!

A lézeres eltávolítás esetén egy hónappal kezelés előtt és után tilos a szolárium! Önbarnító krémek használatát egy héttel előtte mellőzni kell!

Pár nappal a kezelés előtt érdemes alaposan hidratálni, test esetén testápolózni az adott területet, mert gyorsabb lesz a gyógyulás. Aznap viszont már ne legyen rajta krém!

Test lézeres eltávolításnál le kell borotválni az adott területet.

Szájkontúr lézerezés esetén az arra hajlamos Vendégeknél herpesz kialakulhat, ezért ha már akár egyszer is volt herpeszed, a lézert megelőző 3. naptól Telviran 400mg gyógyszer szedése ajánlott!

Amennyiben aktív herpeszed van, nem végezhető el a lézeres eltávolítás!

Lézeres eltávolítás után 2-3 napig nem ajánlott a dohányzás illetve alkohol fogyasztás, mert lassítja a gyógyulást!

A kezelést követő 2-3 napban kerülni kell a szaunát, forró vizet, gőzt, erős izzadással járó sporttevékenységet, peeling használatát.

Lézeres eltávolításnál több alkalom szükséges a kívánt eredmény eléréséhez! Az árak alkalmanként fizetendők. Menet közben látjuk, hogy reagál a kiszedésre, előre nem meghatározható hányszor kell jönni! Legkorábban 4 hetente végezhető a kezelés.

Fényvédő használata kötelező, bármilyen kis napfény éri!

Test esetén otthon érdemes levegőztetni, ruhában viszont érdemes lekötni a fertőzések elkerülése érdekében!

Kizárólag az általam javasolt gélek használhatóak a lézeres eltávolításnál!

Időpont foglalási díj

Sajnos a sok rossz tapasztalat miatt került bevezetésre az időpont foglalási díj, ezért kérlek pontosan olvasd át a bejelentkezési tudnivalókat!

Ez csak a sminktetoválásra vonatkozik! Az időpont foglalási díj egy terület tetoválása esetén időpontonként 10.000 Ft, több terület együttes elkészítése esetén 30.000 Ft, amely természetesen levonására kerül a tetoválás árából elkészítéskor.

Egyszeri alkalommal módosítható (betegség) 4 nappal a tetoválást megelőzően, viszont lemondás esetén nem visszatérítendő. Amennyiben a bejelentkezéshez számított egy héten belül az utalásod nem érkezik meg, időpontod törlésre kerül!

A következő számlaszámra tudsz utalni:
10400023-00012189-00000001
Bolvári Zsuzsanna EV

A közleményben fel kell tüntetni az időpontod, a neved és a címed, ahová a számlát postázhatom!

Köszönöm, hogy figyelmesen elolvastad a tudnivalókat!
Várlak szeretettel!

Call Now Button