PURE PEPTID V.I.P. arclifting

KEZELÉS MAXIMALISTA VENDÉGEKNEK

A Pure Peptides fejlesztés elképesztően jól sikerült. A kezelés még a legtöbbet kívánó, maximalista vendégeknél is megállja helyét.

 

A kezelés során, négy szolgáltatási területet alkalmazunk maximumon:

  1. több szintű intenzív mélytisztítás és előkezelés
  2. lézeres stimuláció
  3. koncentrált hatóanyag alkalmazás
  4. fókuszált elektroporáció – jénai hatástanulmány által igazolva – a lehető legmélyebb hatóanyag bejuttatás érdekében.

A PEPTIDEK HATÁSÁRA A BŐR SZERKEZETE BIOLÓGIA ÁTALAKULÁSON MEGY ÁT.

 

MIÉRT AJÁNLOTT A PURE peptides V.I.P. – LÉZERES MEZOTERÁPIÁS KEZELÉS?
A peptidek hatására a bőr szerkezete biológia átalakuláson megy át. A jól összeállított peptid komplexek rendkívüli dologra képesek: stimulálják a fibroblasztokat arra, hogy új alkotóelemeket termeljenek, mint a kollagén, elszatin. Sokféle peptid létezik.
A peptidek hatására – ha megfelelő kombinációban, mélyen és nagy dózisban vannak bejuttatva – a bőr rugalmasságán, tömörségén nagymértékben javítani lehet. Az Age Attraction által fejlesztett PURE peptides a leghatékonyabb peptideket alkalmazta nagy koncentrációban, így a Meso Laser készülékkel való bejuttatása kiváló eredmények elérését teszi lehetővé.

A PURE peptides V.I.P. kapcsán:
Ha a kezelés a megalkotott, szigorú protokoll szerint zajlik, és a hatóanyag mennyiség is az,amit gyártó előírt, akkor azonnal érezhető és látható eredmények születnek. Az összkép a kezelést követő napokban fokozódik. Az eredmények, ismétléssel, pár alkalom elvégzése után tartóssá is válnak.
A kezelés közben alkalmazott intenzív lézerbesugárzás stimulálja a sejteket, működésre serkenti őket és egyedülálló kollagén termelődést indít be, miközben csökkenti a bőr esetleges gyulladásos folyamatait.
A kezelés időtartama kb. 90 perc.
A kezelés után 2 hétig javasolt a PURE peptides otthoni használata.

Meso Laser VIP partnerek lettünk!

KINEK AJÁNLJUK?
bármilyen korosztály részére, de kifejezetten érett vagy gyorsan öregedő bőrtípusokra lifting problémákra, megereszkedésre rugalmatlan bőrre


MIRE SZÁMÍTHATSZ A KEZELÉS UTÁN?
Egy azonnali hatásra, hiszen mar az első kezelés is feszesebb, tömörebb külsőt kölcsönöz arcodnak. Továbbá egy hosszútávú hatásra, mivel a hatóanyagok igazoltan a bőrbe kerülnek , amely képes megkötni és tárolni azokat, ezért hatással vannak az öregedési folyamatok lassítására és sokáig megmarad a fiatalos bőrkép.


MILYEN HATÓANYAGOKAT HASZNÁLUNK?
Minden kezelést az Age Attraction PURE peptides szuperprémium kategóriába tartozó, egyedülálló koncentrátumával végzünk. A német Age Attraction manufaktúra termékeit kifejezetten a Meso Laser kezelésekhez fejlesztették ki, ezért az elérhető legmagasabb koncentrációban tartalmazzák a legfontosabb anti-ageing összetevőket.
A hatékony mezoterápiás kezeléshez orvosi tisztaságú hatóanyagokra van szükség, ezért a termékek bőrgyógyászatilag teszteltek, és nem tartalmaznak semmilyen bőrt terhelő anyagot, paraffinokat, ásványi olaj származékokat, mesterséges illatanyagokat vagy parabéneket.


MIKOR NEM AJÁNLJUK A KEZELÉST?
Rák, sclerosis multiplex, epilepszia, bőrbetegség, lázas állapot vagy vírusos megbetegedés esetén, valamint botox injekciót követően hat hétig.

PURE peptides V.I.P. arcra 44.000 Ft
PURE peptides V.I.P. - arc és nyak 55.000 Ft
PURE peptides V.I.P. dekoltázsra 66.000 Ft
Törzsvendégeknek 39.000 Ft / 49.000 Ft / 59.000 Ft
4 ALKALMAS BÉRLET VÁSÁRLÁSA ESETÉN AJÁNDÉK PURE PEPTIDES KONCENTRÁTUM 25.000FT ÉRTÉKBEN!
6 ALKALMAS BÉRLET VÁSÁRLÁSA ESETÉN AJÁNDÉK PURE PEPTIDES KONCENTRÁTUM ÉS SHINING STAR 50.000FT ÉRTÉKBEN!
Pure Peptides V.I.P. szemkörnyék kezelés 19.500 Ft
Törzsvendégeknek 17.500 Ft