O2-BALANCE sejtmegújító kezelés

EGYEDÜLÁLLÓ ORVOSTECHNIKAI MINŐSÍTÉS
A készüléket az EU által kiadott CE 0044 és ISO 13485 igazolással orvosilag hitelesítettek, „ORVOSTECHNIKAI ESZKÖZ” minősítéssel.

 

Ez a minősítés garanciát jelent a kiemelkedő hatékonyságra és a kezelések 100%-os biztonságára. A készülékkel a bőrt károsítani nem lehet, és a kezelések garantáltan fájdalommentesek. Extrém hatóanyag bevitel, transzdermális hatóanyagokkal érintés nélkül, fájdalommentes belövéssel kb. 96%-os molekuláris oxigénnel! Válaszd az 5x hatékonyabb o2-balance kezeléseket, a kiemelkedő eredményeiért és bőröd biológiai fiatalítása érdekében.

AZ OXYGÉN JÓTÉKONY HATÁSÁRÓL

Az oxigén nagyon fontos szerepet játszik a bőrben. A természetes öregedési folyamattal azonban a bőr oxigénellátása drasztikusan csökken:

 • 30 év felett mintegy 25%-kal
 • 50 év felett 50%-kal

A bőrnek tiszta oxigénre van szüksége a mindennapi regenerációhoz és a tápanyagok felszívódásához. A halott bőrsejteket újonnan alakult sejtek váltják fel, amelyek nem képesek megfelelő oxigénellátás nélkül táplálni magukat. Az oxigén stimulálja a bőr anyagcseréjét, valamint a sejtek táplálékfelvételét, hogy a bőr megőrizze a sugárzóan friss megjelenését és fiatalságát. Ha azonban a bőrödnek nem áll rendelkezésre elegendő oxigén, akkor fáradtnak és halványnak fog mutatkozni. Az O2-BALANCE infúziós pisztollyal történő kezelése során a bőrt kb. 96%-os molekuláris oxigénnel élénkítjük. Az infúziós pisztollyal és az oxigénnel egy egyenletes nyomású, ~99,9%-osan megtisztított oxigénárammal végzett precíziós nyirokdrenázst alkalmazunk. A kb. 20-30 perc alatt elvégzett koncentrált oxigén kezelés hatása azonnali és hosszú távon tartós eredményt biztosít.

MOLEKULÁRIS OXIGÉN KB. 96% CC*
Speciális technógia, ami kb. 96%-os molekuláris oxigént képes előállítani, majd egy oxigén infúziós pisztoly segítségével, érintés nélkül be is juttatja a bőr mélyebb rétegeibe. Az általunk alkalmazott optimális nyomásbeállításnak köszönhetően precíziós nyirokdrenázs kezelés végzését is lehetővé teszi, így a molekuláris oxigén jótékony hatása mellett a nyirokdrenázs kezelés bizonyítottan hatékony eredményeit is elérhetővé teszi számodra. Nyirokdrenázs: tudományosan elismert eljárás szemkörnyéki ödémára, karikás szemre, arckontúrozásra, folyadékegyensúly megtartására, rosacea, arcödéma vagy vérömleny kezelésére.
*koncentráció

A kezeléshez azonnali hatással rendelkező, védjegy oltalom alatt álló dermaceutical ® TRANSCUTIN hatóanyagokat használunk, melyek első oszályú liposzóma csomagba zárt magas dózisú transzdermális hatóanyagok. A felhasznált transzdermális hatóanyagaink – a német biztonsági előírások alapján gyártott – bőrgyógyászati minőségű, káros vegyi összetevőktől mentes hatóanyagok. O2-BALANCE fejlesztések a 2 és 4 frakciós hyaluron infúziós oldatok és belőhető szérum gél! Az O2-BALANCE orvosi tisztaságú hyaluron kompex, a gyártó által kifejlesztett magas minőségű hatóanyag. Minden problémára specifikusan fejlesztették ki laboratóriumi körülmények között. Minden termék mentes az ásványi olajoktól, szilikonoktól, paraffinoktól, festék anyagoktól, PEG-ektől, mikorműanyagoktól!

A kezeléshez használt alacsony molekulás hyaluronsav az egyik legjobb összetételű hyaluron, és ez nem minden. A o2-balance kezelésekhez használt hyaluront – egyedülálló módon – 99,9%-osan megtisztított levegőből nyert, 98%-os koncentrációjú, színtiszta molekuláris oxigénnel visszük be.
Miért fontos ez? Mert a molekuláris oxigén a legtökéletesebb vivőanyag az alacsony molekulás hyaluron számára. A 98% molekuláris oxigénnel bevitt hyaluron hatása többszöröződik nagy dózisú színtiszta oxigénnek köszönhetően, ezért a kezelés látványosabb és tartósabb is.

Ez az extra hatás más érintés nélküli kezeléseknél – sima sűrített levegővel történő hatóanyag bevitel során – nem jön létre, úgy ahogy az a biológiai bőrfiatalítás se, ami a nagy dózisú molekuláris oxigénnek és a kezelőfejjel végzett precíziós nyirokdrenázsnak köszönhető. A kezelés itt még nem ér véget. Egy speciális nagy nyomású hyaluron belövő pisztolynak köszönhetően – mely egyedülálló szabadalom – a kezelés során hyaluron szérumgéllel tölthetőek fel a ráncok. A kezelés ezen része is teljesen fájdalommentes és azonnal látványos! És ezután jön a ráadás: a kezelés eredményét megtámogatjuk belülről is a fokozott sejtlégzést elősegítő nagy dózisú – ezúttal ionizált oxigénnel!

KEZELÉSEK RÉSZLETESEN

Szemkörnyéki ödémára, arckontúrozásra, problémamegoldásra.


Az érintés nélküli hyaluron infúziós kezelésekhez. Az o2-balance infúziós pisztollyal történő kezelés során a bőrt kb. 96%-os molekuláris oxigénnel és speciális alacsony molekulás hyaluron komplex-szel töltjük fel. Az infúziós pisztolyban egyenletes nyomást és finom hatóanyagpermetet állítunk elő 99,9%-osan megtisztított oxigénárammal. A nyomás hatására és a permet áramlási sebességének köszönhetően a molekuláris oxigénnel keveredett hyaluron komplex a bőrbe és a felső bőrrétegekbe jut. (A felső bőrrétegnek ez egyfajta masszázseffektet is eredményez, ezért a kezelés teljesen fájdalommentes, kifejezetten kellemes élmény.) A hyaluron infúziós kezelés élénkíti a vérkeringést és már az első kezelések után is láthatóan finomabb, egészségesebb, hidratáltabb bőrképet eredményez. A kezelés kiegészíthető egyedülálló TRANSCUTAN hatóanyagokkal is, amelyekkel intenzív anti-ageing, lifting, valamint akné és rosacea ellenes hatást érhetünk el. Molekuláris oxigén + hyaluron infúzió előnyei: Magyarországon először: a teljes szemhéj biztonságosan kezelhető az infúziós fejjel!

 • a bőr feszessége növekszik
 • a kötőszövet újraépül
 • a szövetszerkezet egyenletesebb lesz
 • a bőr több nedvességet köt meg
 • javul a bőr rugalmassága
 • a kisebb ráncok kisimulnak
 • a bőr friss és fiatalabb megjelenésű lesz

A mélyebb rétegben is hatékony kezelésekhez. Az o2-balance szabadalommal védett hyaluron belövő eljárásával és a molekuláris oxigén segítségével, megnövelt nyomás alatt a természetes mikroszkópikus méretű csatornákon keresztül (intercelluláris transzport) alacsony molekulás hyaluronsavat juttatunk be a bőrbe kb. 2,5mm mélyen. Az o2-balance hyaluron belövő kezelésének előnye a hatóanyagok rendkívül gyors bőrbe juttatása és a molekuláris oxigén folyamatos jelenléte, ami vivőanyagként többszörösére növeli a hyaluron hatását a bőrben. Alkalmazása fájdalommentes, a mélyen bejutott hyaluronsav hatékonyan „alápárnázza” a bőrt. Összességében egy üde, sima és egyenletes bőrkép érhető el a kezeléssel. Rendszeres és kúraszerű használat esetén ez a hatás felerősödik és a bőr öregedési folyamata lelassul. Nagynyomású hyaluron belövés alkalmazási területei:

 • homlokráncok, szemöldök közti ráncok feltöltése
 • nyak és dekoltázs ráncainak kezelése
 • szemhéj kezelése, feszesítése, emelése
 • szemkörnyéki szarkalábak egyenletes feltöltése
 • tág pórusú bőr kezelése
 • nasolabiális ráncok kezelése
 • szájzug ráncainak kezelése
 • szájkörnyéki kezelések, ajakdúsítás, száj körüli ráncok kezelése

2 óra intenzív oxigén terápia hatása 20 percben* Forradalmi, 5x gyorsabb hatás az ionizáló modul segítségével! Az oxigén inhaláció hosszú ideje megbízható kezelési eljárás az orvostudományban. Az o2-balance készülék kb. 98%-os koncentrációjú oxigént termel, amely légzőmaszk segítségével lélegezhető be. Emellett az inhalátor modulban található egy nagyteljesítményű oxigén-ionizátor modul is, amely kimagasló számú negatív ionokat termel (5 millió negatív ion/ cm3). Ez a szabadalommal védett modul kiemelkedő hatékonyságot eredményez, ugyanis a negatív ionok közvetlenül a légzőmaszkban képződnek, így a belégzés során a lehető legnagyobb dózisú ionkoncentráció jut a szervezetbe. A keletkező negatív ionok javítják és gyorsítják a szervezet oxigén felhasználását. Ezáltal az oxigén gyorsabban jut a tüdőből a véráramba, elősegítve az oxigén megkötését és fokozva a szövetekbe jutását. A negatívan ionizált oxigén a sejtfunkciók további stabilizációját is eredményezi. Ionizált oxigén terápia alkalmazási területei:

 • Esztétikai kezelések után a szervezet minden sejtjének oxigénnel való felfrissítésére
 • Egészségmegőrzés támogatására
 • Általános állapotromlás esetén
 • Általános immungyengeség ellen
 • Koncentrációs nehézségek ellen
 • Krónikus fáradtság szindróma esetén**
 • Alvászavaroknál
 • Feledékenység javítására
 • Általános stressz szindrómára
 • Keringési zavarokra**
 • Műtétek után**
 • Gyermekeknél krupp, asztma, gyakori légúti megbetegedések kezelésére**

*A hagyományos oxigénbár készülékeknél az ionizált oxigén pozitív hatásainak eléréséhez 2 óra inhalációs periódus ajánlott, azonban az o2-balance készülék esetében – az ionizáló modulnak köszönhetően – ez körülbelül 20 perc alatt ugyanolyan hatékonysággal megvalósul.
** Kérjük, először keresd fel kezelőorvosod!

Molekuláris o2 átfújás arc / nyak / dekoltázs 13.000 / 15.000 / 19.000 Ft  
Molekuláris o2 + hyaluron infúzió arc / nyak /dekoltázs 16.000 / 18.000 / 22.000 Ft  
más kezelésbe integrálva arc / nyak / dekoltázs 8.000 / 9.000 / 11.500 Ft  
nyak / nyak-dekoltázs 8.000 / 16.000 Ft  
szemkörnyék 8.500 Ft  
4 frakciós hyaluron + Transcutin hatóanyagok belövések felárai:  
szemöldök közti ránc + homlok 4.000 Ft/ terület  
szájkörnyék + nasolabiális ránc 4.000 Ft/ terület  
szemkörnyék, szemhéj 4.000 Ft/ terület  
orcák 4.000 Ft/ terület  
nyak ráncai 4.000 Ft/ terület  
dekoltázs ráncai 4.000 Ft/ terület  
Három vagy több terület egyidejű belövése esetén 3.000 Ft/ terület  
4 alkalmas O2-balance bérlet Ajándék nyak-dekoltázs kezelés!  
6 alkalmas O2-balance bérlet 10% kedvezmény  
10 alkalmas O2-balance bérlet 20% kedvezmény