MYLSIS Lézeres mezoterápia

Ha tájékozott vagy a kozmetikai piacon, akkor a lézeres mezoterápia nevével már biztosan találkoztál. Lassan 4 éve, hogy elérhető a lézeres mezoterápia, ami kizárólag a Meso Laser készülékhez kötődő kezelés.

 

A Meso Laser, intenzív 12 diódás nagy energiát közvetítő lézere és az egyedülálló fókuszált elektroporációs technológia, mely csak a Meso Laser készülékben található meg, garanciát jelent az eredményes és kivételesen tartós kezelési lehetőségekre. A lézeres mezoterápia kezelések végzését folyamatosan ellenőrzik, hogy a hitelesített okirattal rendelkező szalonokba betérő vendégek mindig a lehető legjobb megoldásban részesüljenek.

A MESO LASER KEZELÉSEKRŐL TÉNYEKBEN
Magyarországon már 5 éve végzett, kipróbált, nagy gyakorlati tapasztalatra épített kezelések.Ez idáig több mint 7000 kezelés, és megszámlálhatatlan pozitív visszajelzés.
Kezeléseinket, kizárólag hitelesített magas szaktudással rendelkező, egészségügyi szakemberek, kozmetikus mesterek, és kozmetikusok végezhetik!
Kizárólag az AgeAttraction vállalat több éves kutatásai és fejlesztései következtében létrejött, a készülék specifikációihoz legyártott, magas koncentrációjú hatóanyagokkal végezhető a kezelés.
Az általunk hitelesített kezelőink esetében, garantálni tudjuk, hogy a kezelés alatt bevitt analitikai tisztaságú hatóanyagok kizárólag ellenőrzött, az AgeAttraction repertoárjában megtalálható valóban magas hatékonyságú készítmények.
A hatóanyagok felhasználása, kezelésekben alkalmazott mennyisége, szigorúan szabályozott, és ellenőrzött.

13 OK, AMIÉRT ÉRDEMES EZT A KEZELÉST VÁLASZTANI

 1. azonnal látod a hatását
 2. hosszú távon hatékony
 3. bőröd nem tud hozzászokni, mindig hatásos marad
 4. tartós a hatása
 5. lassítja a bőrödben az öregedési folyamatokat
 6. tömöríti a bőrödet
 7. újra kontúrozza az arcodat
 8. a pigmenteket is halványíthatjuk
 9. a mikro ráncaid akár teljesen el tűnnek
 10. a markánsabb ráncaid jelentősen mérséklődnek
 11. az arcod kontúrjai finomabbá válnak
 12. a feszesebb bőrkép miatt a tekinteted is nyitottabbá válik
 13. az arcod fiatalosabb kinézetű lesz

A LÉZERES MEZOTERÁPIA BŐRRE GYAKOROLT HATÁSA

Egyértelmű, garantált és közvetlen kollagén stimuláló hatásával a leghatékonyabb beavatkozás. A kezelés során megvalósul a lézeres besugárzás következtében a biostimuláció, mely egyedülállóan mély kollagén szintézist indukál az irha réteg legaljáig, és megvalósul a fókuszált mezoterápia is, melynek következtében, hatóanyaggal is hatunk a kollagén szintézisre, illetve hyaluronsav bejuttatásra is sor kerül. A lézer biostimuláló hatásának következtében a kezelés, látványos tartós, a hosszú távú Anti-Ageing hatása a többi kezeléshez képest többszörös.

HA RÉSZLETESEBBEN IS ÉRDEKELNEK A MIÉRTEK

A lézeres mezoterápia és a fókuszált mezoterápia is, azonnali effekt hatással rendelkezik, hiszen – a többi kozmetikai készülékkel ellentétben -, az ezekhez a kezelésekhez használt Meso Laser készüléknek a hatóanyag bevitele jóval intenzívebb és a hatóanyagok sokkal mélyebbre a bőrünk kocsonyás alapállományába, az irhába kerülnek. A hatóanyagok tekintetében is kizárólag koncentrátumokat alkalmazunk a kezeléseid során, így az azonnali eredmény látványa soha nem maradhat el.


A Meso Laser készülék kapcsán egy 12 diódás nagy teljesítményű biostimuláló lézerrel dolgozunk. Ennek köszönhetően a bőröd kollagén termelése, a kollagén rugalmasságának megtartása – vagy ha szükséges, akkor annak igen intenzív stimulálása – igen egyszerűen és megbízhatóan elvégezhető. Ezzel a stimulációval rövid idő alatt elérjük azt is, hogy a bőrt a saját kollagén mátrixa alábélelje, kitöltve ezzel a mikroráncokat és hosszan hatékony, tartós eredményeket produkáljon a kezelés. Ennek köszönhető az is, hogy a Meso Laser kezelések hatására javul a bőröd vérellátottsága, a hatóanyagok jobb felszívódása és lassulnak a bőröd öregedési folyamatai.


Az AgeAttraction kezelések kapcsán, kizárólag magas hatóanyag tartalmú koncentrátumokat, speciális összetevőkből álló un. szuperkoncentrátumokat használnak a kezelésedhez a szalonjaink. Ezek a koncentrátumok, képesek a bőrt tömöríteni, rugalmasságát fokozni. Ennek következtében az arcélek kifejezőbbek lesznek, a markánsabb vonások elhalványulnak, a tekintet nyitottabbá válik és összességében egy fiatalosabb arc fog visszanézni rád a tükörből. Ezeket az eredményeket, mivel mélyen és hatékonyan dolgozunk a kezelések közben, a bőröd hosszú távon meg is tudja tartani.
Fenntartó kezelésekkel, hosszú évekkel ki lehet tolni vagy akár teljesen el is tudod kerülni az esetleges komolyabb plasztikai beavatkozásokat.


A kezeléseid közben automatikusan hatni tudunk az pigmentált foltokra, a bőrszíned esetleges egyenetlenségekre. A pigmentációs zavarok szépen kordában tarthatóak, halványíthatóak a Meso Laser kezelésekkel egy időben, hiszen a szuperkoncentrátumok közt megtalálható a méltán elhíresült YOUTHING ELIXIR SUPREME – őssejtes hyaluronsavas koncentrátum, mely terméket most már igen széles körben alkalmazzák ránc+pigmentkezelések kapcsán.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Leginkább lifting és ránckezeléseknél, de mivel speciális hatóanyag beviteli lehetőséget teremt, ezért gyakran alkalmazzuk gyulladáscsökkentő szerek bejuttatására aknés, rosacás bőröknél is.


Általában 4-8 kezelést szoktunk javasolni, kúrában, annak függvényében, hogy fiatalabb vagy érettebb bőrt kezelünk. Kúra után javasolt fenntartó kezelések: 6-8 hetente. DE! Már egy kezelés is nagyon látványos és mivel mélyen tudunk dolgozni – a készülék technológiáinak köszönhetően – ezért rendkívül tartós is!


Aznap tilos a szauna és szolárium!


Kezelés után 48 óráig kerülni kell a napozást,szoláriumot! Aznap már nem lehet edzeni, szaunázni. Tilos a bőrt kezelés után vakarni, dörzsölni, kaparászni!


 • Rák, sclerozis multiplex, epilepszia
 • Mimikai ráncfeltöltés után a területet 6 hétig nem lehet kezelni!
 • Hyaluronsavas implantátum vagy injekciós betöltés után 4 hétig szintén nem kezelünk az adott területen.
 • Bőrbetegségek, lázas állapot, hasmenés, egyéb vírusos megbetegedés esetén szintén nem kezelünk.

 

MYLSIS Lézeres mezoterápia arcra 29.000 Ft
Arc és nyak 35.000 Ft
Dekoltázsig 41.000 Ft
SHINING STAR niacinamid kúra arcra 32.000 Ft
Arc és nyak 38.000 Ft
Dekoltázsig 44.000 Ft
AGE ATTRACTION GYORS LIFT arc 18.500 Ft
Arc és nyak 24.500 Ft
Dekoltázsig 30.500 Ft
MYLSIS DECOLLATE LIFTING- nyak és dekoltázs feszesítés 15.000 Ft
AGE ATTRACTION AKNE CONTROL arc 23.000 Ft
AGE ATTRACTION AKNE CONTROL tisztítással 30.000 Ft
WHITENING SKIN CARE- pigmentfolt halványítás 26.000 Ft
MESO I LASER SZEMKÖRNYÉK KEZELÉS 13.500 Ft
Meso I Laser 4 és 6 alkalmas bérlet 10% kedvezmény
Meso I Laser 8 alkalmas bérlet 15% kedvezmény
Meso I Laser 10 alkalmas bérlet 20% kedvezmény