MYLSIS Fókuszált mezoterápia

A Meso Laser kezelések jóval egyszerűbb megoldásokat kínálnak a ráncaid csökkentésére és sok más esztétikai problémára, mint sok más nem invazív arcplasztikai elképzelés. Minimális idő alatt is szép és tartós eredmények érhetőek el vele, ellentétben a sebészeti beavatkozásokkal, amelyek többnyire hosszú gyógyulási időt igényelnek.

 

A Meso Laser kezelésekkel egy alternatív, kevesebb időt igénylő megoldást találhatsz a megereszkedett bőrproblémákra, a mikroráncokra, a szarkalábakra, a dohányzó ráncokra, de nagy hatékonysággal használhatod aknés, rosaceás, érzékeny bőrt jellemző problémákra is.

Gyógyulási idő ezeknél a kezeléseknél nincs, így közvetlenül kezelés után már képes leszel a napi tevékenységed folytatására. Kezeléseid kizárólag az AgeAttraction magas koncentrációjú hatóanyagaival végezzük, melyek mentesek a bőrt terhelő vegyi anyagoktól, úgy mint: PEG-eket, parabéneket, parafinokat, vazelint, ásványi olajat, színezékeket, illatanyagokat és állati nyersanyagokat.

MAGYARORSZÁGON AZ ELSŐK KÖZÖTT KAPTUK MEG

„A High Tech Mesotherapy Premium Salon embléma GARANTÁLJA Neked a szigorúanszármazó Meso Laser berendezés és a kezelésekhez használt Age Attraction termékek szuperprémium német minőségét.”
Keresd Te is az 5 *-os, exkluzív szolgáltatásokat nyújtó kozmetikákat, és csak a magasan képzett, minősített kozmetikusok szakmai tapasztalatára bízd rá magad!

 

MESO LASER FÓKUSZÁLT MEZOTERÁPIA

A Meso Laser – Fókuszált mezoterápia kezelését még véletlenül sem szabad összetéveszteni a tű nélküli mezoterápiával, hiszen ez egy olyan mély és egyedileg kidolgozott esztétikai beavatkozás, mely a tű nélküli mezoterápiás kezelések kapcsán nem megvalósítható. Sikerét annak köszönheti, hogy a Meso Laser készüléknek köszönhetően a kezelés alatt betöltött hatóanyagok sokkal mélyebbre kerülnek és a kezeléshez használt AgeAttraction termékek hatóanyag koncentrációja rendkívül magas. Ezeket a kezeléseket erre hitelesített szakemberek végzik, így abban is biztos lehetsz, hogy a lehető legjobb és leghatékonyabb kezelési eljárást fogják alkalmazni bőrödre, minden kellemetlen mellékhatás és fájdalom érzet nélkül.
A Meso Laser nagy teljesítményű High-Tech Elektroporációval végzett feltöltő kezelések során 5-8 mm-es mélységben tudjuk bevinni a kiváló minőségű AgeAttraction hatóanyagokat.

MIVEL AZ AGEATTRACTION SZUPERPRÉMIUM KATEGÓRIÁBA TARTOZÓ EGYEDÜLÁLLÓ KONCENTRÁTUMAIVAL DOLGOZUNK VÉGIG A KEZELÉSEK ALATT, EZÉRT A KEZELÉS HATÁSA EGYÉRTELMŰ ÉS MEGKÉRDŐJELEZHETETLEN, MINDEN VENDÉGÜNK SZÁMÁRA.

 

HITELES MESO LASER FÓKUSZÁLT MEZOTERÁPIA
EBBEN KÜLÖNBÖZIK A TÖBBI MEZOTERÁPIÁS KEZELÉSTŐL

Tű nélküli mezoterápiás készülékek a hámréteg felszínén dolgoznak. Kollagén indukcióra ezek a készülékek nem alkalmasak. A mezoterápiás kezelések kapcsán, viszont a kollagén indukció alapkritérium szintén megemlítendő a sima tű nélküli mezoterápia kapcsán az is, hogy mivel többnyire felhámba juttatják be ezek a készülékek a hatóanyagokat, ezért annak gyors (pár nap) elkopása miatt a kezelés hosszú távon nem tud tartós lenni.


A mezoterápiás hatás megtapasztalása a kezelés után garantált. (Mezoterápiás hatás: mély irha szintű hatóanyag bejuttatás, egyértelmű javulás, feszesebb bőr, tartósabb eredmények, biológiai bőrfiatalítás). Ez azért történik meg ennél a kezelésnél, mert a készülék egyedülálló technológiai tudásának következtében képes a hatóanyagokat mélyen a felhám alá, az irha réteg mélyére is bejuttatni, és mivel vannak hatóanyagok (pl. peptidek megfelelő kombinációja) melyek erőteljes kollagén stimulációra képesek, ezért ezek megfelelő környezetbe való bejuttatásával a kezelés alkalmas lesz a mezoterápiás hatás elérésére. A hyaluronsav bejuttatás itt nagyon sikeres, hiszen egyből olyan rétegbe kerül az értékes hatóanyag, mely réteg alkalmas arra, hogy megkösse és hosszú távon tárolja, alábélelve ezáltal a bőrt, feszes bőrképet, hidratált fiatalos külsőt kölcsönözve az arcnak.

 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Leginkább lifting és ránckezeléseknél, de mivel speciális hatóanyag beviteli lehetőséget teremt, ezért gyakran alkalmazzuk gyulladáscsökkentő szerek bejuttatására aknés, rosacás bőröknél is.


Általában 4-8 kezelést szoktunk javasolni, kúrában, annak függvényében, hogy fiatalabb vagy idősebb bőrt kezelünk. A kezelés ütemezése: 1-2 kezelés egymás után 14 napon belül, 3. kezeléstől 2 illetve 3 hetente. Kúra után javasolt fenntartó kezelések 6-8 hetente.


Aznap tilos a szauna és szolárium!


Kezelés után 48 óráig kerülni kell a napozást,szoláriumot! Aznap már nem lehet edzeni, szaunázni. Tilos a bőrt kezelés után vakarni, dörzsölni, kaparászni!


  • Rák, sclerozis multiplex, epilepszia
  • Mimikai ráncfeltöltés után a területet 6 hétig nem lehet kezelni!
  • Hyaluronsavas implantátum vagy injekciós betöltés után 4 hétig szintén nem kezelünk az adott területen.
  • Bőrbetegségek, lázas állapot, hasmenés, egyéb vírusos megbetegedés esetén szintén nem kezelünk.

 

MYLSIS Fókuszált mezoterápia arcra 28.500 Ft
- Arc és nyak 36.000 Ft
- Dekoltázsig 43.000 Ft