IMAGE SKINCARE

PROBLÉMAORIENTÁLT BŐRMEGÚJÍTÓ KEZELÉSEK
Image Skincare filozófiája: “ Age Later- Öregedj később! “

 

Az IMAGE Skincare amerikai márka kezelései a a savas bőrmegújítókra épülnek és az orvosok-kozmetikusok által kifejlesztett leginnovatívabb technológiával készült termékei azonnali megoldást nyújtanak a legmakacsabb bőrproblémákra. Orvosi tisztaságú, prémium minőségű, koncentrált hatóanyagok, mesés illatvilág, egyénre szabott peelingek – nem véletlenül a tini korosztálytól kezdve az érett bőrű vendégek elsőszámú kedvence.
Budapesten a IV. kerületben lévő exkluzív Szalonunkban minden kedves Vendégünk egyénre szabott kezelésben részesül. Tapasztald meg az azonnali hatást és a látványos eredményt akár már egy kezelés után is!

SZAKMAI VÁLASZ A BŐR VALAMENNYI PROBLÉMÁJÁRA

A peelingek a legkülönbözőbb bőrproblémákra jelentenek gyors és hatékony megoldást. Már egyetlen alkalom is szembetűnő eredménnyel jár, ellenben a maximális problémamegoldás érdekében kúraszerűen, 5-6 egymást követő alkalommal javasolt igénybevételük kétheti rendszerességgel. Ezesetben otthoni ápolással egészítjük ki, ami elengedhetetlen része a kúrának! Általában a leggyengébb peelinggel kezdünk, hogy a bőrt hozzászoktassuk a termékekhez és előkészítsük a későbbi “erősebb” kezelésekhez. Kezeléseinket minden esetben személyes konzultáció előzi meg. Kérj Te is bőrápolási tanácsadást!


  • Egyrészt a különleges szállítórendszere, másrészt a formula komplexitása különbözteti meg más kozmetikai termékektől.
  • A kiváló szállító rendszerek és kapszulázási technológiák ugyanis lehetővé teszik, hogy az adott hatóanyag a lehető legmélyebbre jusson és a megfelelő helyen fejtse kihatását.

Mindenkinek, akiknek valamilyen bőrproblémája van (rosacea, akne, pigmentfolt, hegek, ráncok, laza bőrtónus) vagy bőrük egészséges egyensúlya megbomlott és azt szeretnék visszaállítani, hosszú távon is egészséges, ragyogó, szép bőrre vágynak, mellékhatások és irritáció nélkül.


Csak és kizárólag szépségklinikákon és kiemelt kozmetikákban, a termékek ismeretéből vizsgázott és kellő szakmai háttérrel rendelkező orvosok, bőrgyógyászok, kozmetikusok használhatják.

 

SZALONUNKBAN ELÉRHETŐ IMAGE SKINCARE KEZELÉSEK:

Luxus spa kezelés – hámlaszt, oxigenizál, a bőrt azonnal ragyogóvá teszi!


Az elhalt hám alatt rejtőző friss, egészséges bőr felszínre kerül – egy olyan módszerrel, mely kíméletes és vitalizál. Oxigén, növényi eredetű őssejt technológia, peptidek, koncentrált enzimes növényi hatóanyagok segítségével az O2 lift prémium spa élményt nyújt azonnali eredményekkel.


Jótékony hidratálás, feltöltés a bőr számára, kiegészítő arcmasszázzsal.
Professzionális biomolekuláris hidrogél maszk kezeléssel szépülhetünk! A professzionális kozmetikumok világának legdinamikusabban fejlődő márkája, a floridai IMAGE Skincare lapmaszk újdonságai zselés állaguknál fogva valódi újdonságot jelentenek a maszkok kategóriájában.
Mit nyújt Neked a kezelés?
A biomolekuláris, védett hidrogéles technológiával készült hidratáló és öregedésgátló maszkok a legigényesebb maszk használókat is leveszik a lábukról! Ezek a lélegző, 3D maszkok benntartják a bőrben a nedvességet, segítve a hatóanyagok mélyebbre felszívódását, vulkáni vízzel, gyömbér gyökér kivonattal, aminosavakkal és antioxidánsok szinergiában ható elegyével dolgoznak az átfogó, teljes bőrfiatalítás érdekében. Már egyetlen Biomolekuláris Lapmaszk kezelés növeli a bőr hidratáltságát, csökkenti a kisebb és nagyobb ráncokat, halványítja az elszíneződéseket, fiatalít.
A végeredmény szembetűnő: megemelt, hidratált, egészséges küllemű, ragyogó arcbőr, kisimult ráncok – mintha egy hosszú hétvégét végigpihentünk volna!


Ez a nem kémia peeling egy bio aloe vera alapú, gyümölcsenzimekből álló peptides nyugtató hámlasztó kezelés kifejezetten az egyensúlyt vesztett bőrre lett kifejlesztve. A hormonháztartás változásával (tini kor, terhesség, szoptatás, klimax) felborul a szervezet egyensúlya, ami a bőrünkön is megmutatkozik. A méregtelenítő, sejtmegújító peeling az irritált, érzékeny, sérült bőrnek visszaadja a hidratáltságát. Erős, rugalmas és ellenálló bőrt varázsol az arcunkra. Legyen szó kamaszkori aknékról vagy akár felnőtt korban keletkezett piros, hámló bőrről, ez a kezelés kiváló megoldást nyújt ezekre a problémákra.


Egyre gyakrabban találkozhatunk rosacea bőrproblémával, kipirosodásra hajlamos, hiperérzékeny bőrrel, aminek a kezelése nagy kihívást jelent. Erre fejlesztették ki a C- vitamint és növényi enzimeket tartalmazó eredményorientált sejtmegújító kezelést, mely új technológiás ázsiai centella őssejtek és természetes növényi fehérítőkkel a száraz, érzékeny, gyulladt bőrt azonnal megnyugtatja. A kíméletes peeling felgyorsítja a sejtek regenerálódását, oxigenizál és méregtelenít. Ha eddig úgy érezted, hogy bármit is próbáltál, csak zsákutcába kerültél, akkor ne is keresd tovább a megfelelőt, mert ezzel a hámlasztással garantáltan elfelejtheted az összes bőrproblémádat. Klinikailag igazolt, orvosok által kifejlesztett hatóanyagokból álló peeling hosszútávú védelmet biztosítanak a legérzékenyebb bőrnek.

  Konzultáció 5.000 Ft
  Konzultáció + bőrelőkészítő termékek (kötelező otthoni ápolás az erősebb terápiás kúrák előtt ) 20.000 Ft
  Tisztító alapkezelés (peeling, gőz, tisztítás, ultrahang, szérum, maszk) 22.000 Ft
  Tisztító kezelés masszázzsal (peeling, gőz, tisztítás, ultrahang, szérum, masszázs, maszk) 30.000 Ft
  Klasszikus masszázs bőrradírral dekoltázsig 18.000 Ft
  Klasszikus masszázs dekoltázsig PRÉMIUM ( bőrradír, ultrahang, szérum, maszk) 25.000 Ft
  Háttisztítás 35.000 Ft
  Háttisztítás + Medical lézer +12.000 Ft
  Image O2 Lift spa arckezelés 19.000 Ft
  Image O2 Lift spa arc-, nyak kezelés 27.000 Ft
  Image O2 Lift spa arc-, nyak és dekoltázs kezelés 35.000 Ft
  I MASK hidratáló lapmaszk kezelés 15.000 Ft
  I PEEL ORMEDIC LIFT solution 19.000 Ft
  I PEEL SIGNATURE FACELIFT® 27.000 Ft
  *Egyes kezelések kiegészíthetőek tisztítással, rádiófrekvenciaval, ultrahanggal, mikrodermabrázióval! IMAGE Skincare 6 alkalmas terápiák esetén személyre szabott ajánlatokat és kedvezményeket biztosítunk!