DIAMOND DREAM hóalga genokezelés

SZERETNÉD, HOGY BŐRÖD MÉG HOSSZÚ ÉVEKEN KERESZTÜL RUGALMAS MARADJON?


Nem szeretnéd, hogy tűvel töltsék fel ráncaid?

Szeretnéd, ha elérhető áron hatékony megoldást találnál?

 

Ismerd meg a luxus kúrák Age Defense kategóriájának kiemelkedő képviselőjét, mely sejt szinten segíti bőröd rugalmasságát hosszú távon megtartani!
Egyedülálló hó-alga koncentrátummal, az AgeAttraction KLOTHO gén aktivátorával!
Tudtad, hogy a legújabb kutatások szerint a sejtek kalória felvételének korlátozása az egyik leghatékonyabb eszközünk a bőr megereszkedése ellen?
És azt tudtad, hogy van egy innovatív hatóanyag, melyről már egyedülálló kutatásokkal is igazolták, hogy pozitívan képes beavatkozni a sejteket biológiai folyamataiba?

ISMERKEDJ MEG TE IS EGY VADONATÚJ SZEMLÉLETTEL
A nemrégiben napvilágot látott anti-ageing kutatások során kimutatták, hogy jelenős javulás érhető el a bőr életminőségének javulásában, ha a sejteket kalória-korlátozásra késztetjük. Ennek kimagasló képviselőjévé vált a hó-alga mint hatóanyag és a DIAMOND DREAM hó-alga geno-kezelések, melyek egyedülállóan magas koncentrációban tartalmazzák ezt az új és ígéretes anti-ageing összetevőt: a hó-algát.
Az alpesi havasokban élő hó alga egyedülálló tulajdonságokat fejlesztett ki, melyekkel a szélsőséges időjárási viszonyok és az erőteljes UV-sugárzás ellen védekezik. A hó-alga ezen tulajdonságai igen jól hasznát tesznek bőröd önjavító mechanizmusainak is.

ISMERD MEG A FIATALSÁG FORRÁSÁT!

  • Miért előnyös a bőröd számára a sejtek kalória korlátozása és a hó-alga koncentrátum?
  • védi és aktiválja a sejtek hosszú élettartamáért felelős géneket (KLOTHO gén, AMPK energia szenzor)
  • védi és fiatalítja a bőrt sejtszinten
  • sejtmechanizmusok stimulálásával gondoskodik a bőr fiatalos szépségének védelméről
  • a sejtek hatékonyabb védelmet kapnak az oxidatív stresszel szemben, melynek káros hatásai gyorsítják a bőrben lezajló öregedési folyamatokat
  • megnöveli a kollagén-termelést, tömöríti a bőrt, melynek így állaga, tartása érezhetően rugalmasabbá válik
  • csökkenti a pigmentfoltokat

 

ISMERD MEG A HÓ-ALGA KONCENTRÁTUMOT!

Ismerd meg az erőteljes 56 napos geno kúrát melynek hatása már a 14. naptól rendkívül meggyőző és erőteljesen érezhető.
A kúra 5 speciális kozmetikai kezelésből áll, és 56 nap otthoni aktivátor használatból. A kozmetikai kezelés során nagy dózisban egy speciális fókuszált elektroporációs technológiával a mélyebb un. irha rétegbe is bejuttatjuk a hatóanyagot, hogy az 56 napos kezelési ciklus hosszan tartós megoldást jelentsen bőröd kezelésében, a rugalmasságának fenntartásában és az Anti-Ageing folyamatok lelassításában.
Az Age Attraction Diamond Dream hó-alga koncentrátuma – innovatív Age-Deffense (bőr öregedéstgátló) készítménye, high-tech megoldás a luxus termékek kategóriájában, hiszen a hó-algát magas koncentrációban tartalmazó krém intenzív hatással van a sejtek hosszú életét biztosító mechanizmusok stimulálására és a bőröd legmélyebb szintjein gondoskodik a rugalmas és feszes bőrképről.

DIAMOND DREAM LUXURY GENO CARE arcra 35.000 Ft
Arc és nyak 41.000 Ft
Dekoltázsig 47.000 Ft
Törzsvendégeknek 30.000 Ft / 36.000 Ft / 42.000 Ft
Diamond dream 5 alkalmas bérlet DIAMOND DREAM 5 ALKALMAS BÉRLET ESETÉN AJÁNDÉK DIAMOND DREAM KONCENTRÁTUM 37.000FT ÉRTÉKBEN!