CW LASER Hyaluronsavas arcfeltöltés

E prémium kategóriás kezelés során a bőr háromszor vagy hatszor annyi hatóanyaghoz is juthat és áldásos hatása akár másfél-két hónapig is élvezhető. A CW Laser Rétegelt Hyaluronsavas Arcfeltöltő kezeléseket nem lehet összehasonlítani bármelyik másik esztétikai kezeléssel sem.

 

A különbségek egyértelműen megmutatkoznak egyfelől az alkalmazott hatóanyagok mennyiségében és koncentrátumában, másfelől abban, hogy ezt a kezelést kiegészítjük a kozmetikai ipar csúcstechnológiájának számító CW Lézeres beaktiválással. Talán arról már hallottál, hogy a lézer milyen fontos szerepet játszik a bőr öregedési folyamatinak lassításában, de vannak olyan lézerek is, melyek a bevitt hatóanyagokra is ki tudják kifejteni hatásukat, aktiválva azokat.

AZ ERŐTELJES CW LÉZER EGY ILYEN AKTIVÁLÓ, MELYNEK HATÁSÁRA A BŐRÖDBE JUTTATOTT HATÓANYAGOK NEMCSAK MÉLYEN BEÉPÜLNEK, HANEM TARTÓSAN A HELYÜKÖN IS MARADNAK, HOGY KIFEJTSÉK OTT HOSSZÚ TÁVÚ HATÁSUKAT.

A CW Laser – Rétegelt Hyaluronsavas Arcfeltöltő kezelések során nem akármilyen hyaluronsavat, hanem az egyik legjobb hatóanyagunkat a triplex hyaluronsavat dolgozzuk be a bőrödbe, egyéb erős koncentrációjú ránctalanító ampulla kíséretében. Ezeket a koncentrátumokat a CW Laser – Rétegelt Hyaluronsavas Arcfeltöltő kezelés alatt nem egy alkalommal, hanem 2 rétegben juttatjuk a bőröd alá.
Természetesen a bejuttatott anyagaink egytől-egyik természetes hatóanyagok, a legmagasabb minőségben, magas koncentrációban kerülnek legyártásra Németországban és bőrt terhelő vegyi anyagok nélküli összetételük eredményes és nagyon kedvelt kezelések végzését teszik lehetővé.

A 2 rétegű CW Laser – Rétegelt Hyaluronsavas Arcfeltöltés után a bőröd azonnal, és rendkívül látványosan töltődik fel. Sőt! A rétegelt hatóanyag-bevitelnek és a lézer aktiválásnak köszönhetően több héten át dolgoznak is a bőrödben a bevitt hatóanyagok. Nem szívódnak fel egy-két hét alatt, hanem akár hetekig érezheted, láthatod a kezelés eredményét.
Magyarországon az elsők között alkalmazzuk az Age Attraction egyedülálló innovációs fejlesztését a CW LASERT.
Az arc lézerrel történő bőrfiatalítása az egyik legnépszerűbb esztétikai beavatkozásnak számít. A CW LASER méltó ellenfele lett a legkomplexebb lézerkezelési eljárásoknak, sőt mellette szól az is, hogy kezelései fájdalommentesek, gyógyulási idő nélkül kivitelezhetőek és látványosak.

KÉS HELYETT: BIOLÓGIAI BŐRMEGÚJÍTÁS, BŐRFIATALÍTÁS
A rétegelt hyaluronsavas feltöltéssel egy rendkívül eredményes megoldást fejlesztettek ki a ráncok kezelésére, a tömörítésre, a feszesítésre.

A CW LASER diódái fókuszált és nagyon erős lézerbesugárzást képesek lehetővé tenni, speciális területeken, nagy teljesítménnyel, intenzív hatásfokkal, állandó hullámhossztartománnyal. Ezen kívül beépíteni és aktiválni tudják a rétegesen bejuttatott hyaluronsavat a bőr különböző rétegeibe. Az alkalmazott nagy dózisú és koncentrált, orvosi tisztaságú hatóanyagok segítségével a kezelés rendkívül eredményes, kés nélküli plasztika területén végezhető kezeléseket tesz lehetővé!

Hyaluron Max Skin Boost (15ml hyaluron betöltéssel, CW lézer aktiválással) arcra 60.000 Ft
- Nyak + dekoltázs 77.000 / 92.000 Ft
Hyaluron Max Skin Boost egy rétegben arcra 45.000 Ft
- Nyak / dekoltázs 56.000 / 67.000 Ft
- Pure Peptides V.I.P. CW Laser arc 70.000 Ft
- Nyak / dekoltázs 87.000 Ft / 105.000 Ft
TÖRZSVENDÉGEKNEK 65.000 Ft / 82.000 Ft / 98.000 Ft
- Pure Peptides V.I.P. CW Laser egy rétegben arc 55.000 Ft
- Nyak / dekoltázs 68.000 Ft / 82.000 Ft
TÖRZSVENDÉGEKNEK 50.000 Ft / 63.000 Ft / 75.000 Ft
Meso Diamond (dupla lézerrel Medical Laser+ CW Laser) arcra 72.000 Ft
- Nyak / dekoltázs 88.000 / 105.000 Ft
Minden CW Laser kezeléshez ajándék luxus nyak-dekoltázs feszesítés!