Ajaktetoválás

AZ AJKAKRÓL…

A szájkontúr gondos megrajzolásával és besatírozásával növelhető a szájvolumen. Természetesen a száj formát is meg lehet változtatni, például a felső és alsó ajkak megnagyobbításával, ezáltal kiigazítható és kihangsúlyozható a száj íve.

Gyakran előfordul, hogy aszimmetrikus a száj két oldala, ezt is egyszerűen lehet korrigálni egy esztétikus ajaktetoválással. Gyakori probléma az ajak széleinek elmosódása, ami akár herpesz miatt, akár a kor előrehaladtával is kialakulhat.

Aki igazán érzéki ajkakra vágyik, szereti a különlegességet vagy hangsúlyozni szeretné ajkai teltségét, annak javaslom a 3D ajaksatírt. Ez a technika több szín kombinációjával készül, mellyel még teltebbé varázsolhatóak az ajkak.

Az Aquarell lips a 3D ajaksatírral ellentétben egy igazán finom, elegáns, kontúr nélküli “porhatású” lágysatír technika, amely napjainkban egyre közkedveltebb Vendégeink körében.

AKINEK SZÜKSÉGE VAN RÁ

  • Akinek az ajkai túl vékonyak: az ajkak volumene növelhető úgy, hogy a természetes szájszélek fölé megyünk és új, nőies formát alakítunk ki. Megfelelő technikával nem látszik a tetoválás, az eredmény pedig gyönyörű lesz.
  • Akinek az ajka túl fakó: számukra igazi áttörés az ajaksatírozás, hiszen egy jó színnel élővé, végre láthatóvá válnak ajkaik
  • Akinek az eredeti forma nem igazán nőies: az ajaksatírozás lényege éppen az, hogy újraformálható és kiemelhető a megszépített ajak
  • Akik rendszeresen sportolnak: teljes sminkben futni, aerobikozni nem túl praktikus. A legtöbb nő mégis szeretne sport közben is ápolt, összeszedett lenni. Szép ajaksatírozással máris félsminket viselünk, mely soha nem kenődik el.

AKINEK NINCS RÁ SZÜKSÉGE

  • A tinédzser korosztálynak még nem javaslom
  • Az élénkpiros színű, dús ajkakkal születetteknek alapvetően nincs értelme
  • Dús, de fakó ajkak estén nagyon is javasolt, de vigyázni kell, nehogy közönséges legyen az eredmény
  • A szájkontúrt nem javaslom! Az ajaktetoválás ma már egyértelműen satírozást jelent. Teljes satírozás esetén az ajkak volument, szép formát és színt kapnak, melyre maximum szájfény szükséges.

Az ajak a nőiesség egyik legfontosabb jegye. Nőies nőnek érzi magát. Elárulom, én viselni is és készíteni is az ajaktetoválást szeretem a legjobban.

SOKAN KÉRDEZIK, HOGY A HERPESZRE VALÓ HAJLAM KIZÁRJA-E A SZÁJ TETOVÁLÁST

Kint lévő herpesz esetén természetesen nem végezzük el a sminktetoválást, meg kell várni, míg teljesen visszahúzódik. A herpeszre hajlamosaknak megelőző kúra javasolt. A sminktetoválás előtt 2 nappal kell megkezdeni a Telviran 400mg-os tabletta szedését, napi 5×1 adagolásban. A Telviran vényre kapható, tehát háziorvosunkkal írassuk fel.

EGY DISZKRÉT SMINKTETOVÁLÁSSAL A NAP 24 ÓRÁJÁBAN SZEBB ÉS MAGABIZTOSABB LEHETSZ!

  Zsuzsi Fruzsi
Teljes szájsatír 160.000 Ft 110.000 Ft
3D szájsatír ( 2-3 színnel)  160.000 Ft 110.000 Ft
Aquarell lips- nude ajaktetoválás  160.000 Ft 110.000 Ft